Ynt: Gezenbilir Bisiklet Grubu Sapanca Gezisi Duyurusu (12 Temmuz 2009)
Selam ben yenı uyeyım dun aksam gezıye katılan arkadslardan bırı bahsettı bu turdan ılgımızı cektı..bızım bu turda cok da zorlanıcagımız dusunmuyoruz..eger sızde kabul edersenız gelmeye calısıcaz.
Kocaeliden merhaba
Gezinizi bağlantılandırayım dedim.Kocaelide bisiklet kültürünü geliştirmek üzere izmit belediyesinin katkılarıyla pazar sabahı gezintileri düzenlenmektir. Bu geziler seka park alanı ya da eski gölcük yolu yönüne yapılabilmektedir. Bitişte kahvaltı veriliyor.Saat 09:00-10:00 da başlayan bu gezi, ile istanbuldan grubunuzu karşılaştırmak çok değişik bir aktivite yaratabilir diye düşünüyorum.Bence önce izmit belediyesi web sitesinden yazışmalısınız.Bizlere cep mesajı ile haftalık programlar geliyor.Kendim müsait olur isem katılmak isterim.
Böylece tren hatlarına bisikletle yaşam kültürünü katkılarınızla daha fazla aktarmış oluyoruz.
herkese merhaba,
ben de yeni üyeyim hatta bisiklete de yeni üye oldum
gelmek isterim, ama 70-100km yol gitmek düşündürüyor ayrıca bir de 20km hız.
yetişebilir miyim arkanızdan emin değilim...
bakalım tüm bunları aşabilirsem görüşmek dileğiyle...
Yeni üye arkadaşlar sizden bir ricam olsun, profil kısmında var olan ad soyad kısımlarını lütfen doldurun. Sizlere hitap etmemiz kolaylaşsın, hemde samimiyetimiz...
Bu arada 20km sizin gözünüzü korkutmasın, ortalama bir performans değeri vermiş arkadaşlar...
merhaba arkadaşlar iki gündür işlerimin yoğunluğu nedeniyle forum'a bakamadım. Gezimize katılmayı planlayan ama tereddütte olan arkadaşlar için söyliyeyim 20km/s kesinlikle çok süratli bir hız değil, orta tempo bir sürattir. Ancak 70-100 sürekli bisiklete binmeyenler için çok gelebilir onuda kendi performansınızı göz önündünde bulundurarak siz değerlendirebilirsiniz. Ama çok hızlı gidilecek gibi bir düşünce kesinlikle olmasın. Sonuçta bizde çalışan ve vakit buldukça bisiklete binen kişileriz Noexit'e de bildilendirme için teşekkürler.
Ben de katılmaya karar verdim "sanırım". Bir süredir bisiklete binmediğim için gözüm korktu aslında, bide SPD olmayınca onca yol götürebilir miyim diye düşündüm.
(Burdan SPD pedal ve 44-45 numara ayakkabı sahiplerine selamlar, ödünç kabulümdür ) Dün İstanbul'da ufak çapta bi gezi yaptım ve gelmeye karar verdim.
Çok özlemişim bisiklete binmeyi, tabi macera ve deneyim de cabası
Ancak iki tane sorum olucak. Yol profili genellikle düz seyrediyor değil mi? Ayrıca meteoroloji tahmini yağışlı gösteriyor.
Benim yol lastiklerim uyar heralde, yağıştan hep korkuyorum..
Yarın öğleden sonra boğazda Beşiktaş - Sarıyer yapıp hem performansımı deneyip hem de antreman yapacağım.
Katılmak isteyen olursa, yarın 2'ye kadar bana ulaşın.
Super, sanırım ekipte SPD kullanmayan bir çok arkadaş var hatta ESP kullanan neredeyse hiç yok. Sapanca kısmını daha önce giden arkadaşlar anlatırsa daha iyi olur ama gebze dışında bir tırmanış gözükmüyor. Birde Eskihisar'a inmeye zaman bulabilirsek onun çıkış kısmıda biraz dik olacak. İzmit kısmı ise düz.