Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisi (6 Temmuz 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan behicefe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 174
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,849

behicefe

Zirve
Yer
aydın-koçarlı
güzel bir etkinlikti. fotoğrafların hepsini yükleyemedim bazılarını erken paylaşmak istedim.

101_2864.jpg

Bazı arkadaşlar hazırlıksız gelmişlerdi anlaşılan. sıcağı önemsememişlerdi. arkadaşlarından ödünç şapka almışlardı. ;D

101_2884.jpg

Balık gibi tabirini doğrularcasına dipten bulduklarını bize gösteren Esra

101_2904.jpg

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisi (6 Temmuz 2008)

gezi sakin başladı. fotoğraflar çekildi. diğer arkadaşlara pozlar verildi.

101_2846.jpg

taki denize girip çıktıktan sonra acıkıncaya kadar her şey sakindi.

101_2894.jpg

mangalın yanındaki masada yer alabilmek için bazı gezenbilir üyeleri aralarında centilemce yarıştılar.

101_2893.jpg

yaw yarı çıplak namazmı kılınır teknede namaz mı kılınır 2 adım yüzün çıkın karada kılın namaz kılmak show yapmak için malzememidir allahtan imam efendi havlu sarmış çok şükür...şimdi tam rükuya varırken bikinili bi kız şööööle salına salına önünden yüzse o abdest ne hal alır o namaz nereye varır erken uyarı sistemimi var acaba tammmm önlerinden geçerkennnnnn bibleyen bakma kapa gözünü diyen eğer yoksa sevap yazan melek demezmi tüh tam sevap yazıyodum hatun geçti sevapta gitti demezmi günah yazan melek hayda nerden çıktı şimdi bu günah namaz vakti şaştım kaldım doğrusu demezmi... ;D ;D ;D

Esra bencede balık bana ve bazı yüzme bilmeyen arkadaşlara nisbet yaparcasına. bazen geri geri yüzdü :mad:

101_2905.jpg

bazende adeta suda oturdu dinlendi :mad:

101_2907.jpg

bülent bitince haber ver araya girmiyim bende yükliycem fotoları... anlaşılan çete dosyasıyla kimse ilgilenmedi ifşa etmiycem bende...

ben daha sonra yükleyeceğim. bunları kimse fotoğraf yüklemedi diye yükledim. Esra'nın balık olduğunun tasdiki için diğerleri geldi. çeteyi bende okudum. potansiyel aday olabilirim diye geçiştirdim. ben yoksam sen ifşa et bence ;D demek bunlarmış diye bende destek veririm. :smiley:

bülent olmaz öyle hukukun üstünlüğü var bak adamlar orgeneralleri aldılar attılar metrise neyse vaz geçtim açıklamaktan ilerde kitap yazar köşeyi dönerim gezenbilir anılarım diye

vaybe kitleyi nasıl ürküttüler sindirdiler şakada olsa kimse bi çete içinde olmak istemiyo tebrik ettim bu senaryoyu yazanları...neyse fotoları atayım ben

ben köyde büyüdüm. bizde muhtar vardı. zaten akrabamızdı. o yüzden siyaset bilmem. mangal çetesi var diyorsan ilişkimi saklamanın alemi yok. bu hafta dediğin şorti denen giysiden alıp palette edindimmi. iri bir balık olarak denizde yerimi alacağım.

arkadaşlar merhaba, aksilikten dolayı bugünkü etkinliğe katılamadım. Organizatör ruhlu arkadaşlara sesleniyorum. Ne olur bu etkinliğin tekrarını gerçekleştirelim. Hem sizlerle tanışmak hem de böyle bir etkinliğin içinde yer almayı çok istiyorum...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri