Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisi (6 Temmuz 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan behicefe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 174
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,223
Ynt: Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisi (6 Temmuz 2008)

haydi maşallah
IMG123.jpg

IMG125.jpg

IMG126.jpg

IMG127.jpg

IMG128.jpg

Etiketler

Arkadaşlar, ben hala sallanıyorum :D

Onun için kısa keseceğim... ;D

Çok güzeldi, tüm negatif enerjimi attım ( sayılır ;D ), gelen herkese teşekkürler...

Fotolar sonra valla :D

gercekten cok guzel bir geziydi! bende kendim ve forum uyesi olmayan ancak geziye katilan arkadaslarim adina bu etkinligi organize eden herkese cok tesekkur ediyorum! :smiley:

gezenbilir altina adini yazdigi her etkinligin altindan basariyla kalkiyor. bu muthis!

Sen ve negatif enerji :smiley: vay demek bilmediğimiz bi yanında var :smiley: valla şaka bi yana, negatif değil, her zaman bize pozitif enerjini yansıttığın için teşekkürler.

BamBina' Alıntı:
Arkadaşlar, ben hala sallanıyorum :D

Onun için kısa keseceğim... ;D

Çok güzeldi, tüm negatif enerjimi attım ( sayılır ;D ), gelen herkese teşekkürler...

Fotolar sonra valla :D

Erkek arkadaşlarımız şortlu fotoğrafları hakkında ne düşünüyor efem..
eklenmesini istemeyenler varsa lütfen bana özelden yazabilir mi?
Az sonra fotoğraf eklemeye başlıyorum..

:smiley: Fotolar ne güzel çıkmış öyle ne kadar doğal :smiley:)
Farkında olmadım ama ben de kıpkırmızıyım yanıyorum hafif hafif...

parodi' Alıntı:

benim bi tane normal fotomu çeken varsa, göndersin ;D

ercanakgul' Alıntı:
Sen ve negatif enerji :smiley: vay demek bilmediğimiz bi yanında var :smiley: valla şaka bi yana, negatif değil, her zaman bize pozitif enerjini yansıttığın için teşekkürler.

ne demek efenim... o güzel ortamı yaratan sizlere teşekkürler ;)

OOOooooooo olmaz ki ama bu kadar da eğlenilmez ki :D aranız da olamayanları da düşünseydiniz yawww ;D ;D ;D

Bayıldım gerçekten bu etkinliğe :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR