Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisi (6 Temmuz 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan behicefe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 174
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,295

Etiketler

Ynt: Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisi (6 Temmuz 2008)

Herkese selam

Resimlerden ve yazılanlardan çokkkkkk güzel bi etkinlik olduğu belli oluyor. Orada olamadığım için üzgünüm. Bir daha ne zaman planlamayı düşünüyorsunuz

Dönüş başladı..

Son bir halay daha!

Akşam oldu.. Karadayız..

Bendeki fotoğraflar bu kadar fm.. Tüm zamanı yüzmekle geçirdiğim için fazlasını çekememişim..

Eee sıradaki etkinlik ne zaman?

Çok keyifli, eylenceli, güzel sohbet, deniz, bogaz, mangal, sohbet güneş..kısaca bir pazar günü aranabilecek herşeyi fazlasıyla bulduğumuz güzel bir gün geçirdik.

Katılan hemen herkezin yüzündeki tebessüm ve ohh iyiki geldik sözleri, karaya dönüp yorgunluk çayı içilirken (10 Adet ...) bir sonraki nezman gibi planlar yapılması bu gezinin çok sevildiginin grubun kaynaştıgının işaretleriydi.

Bu güzel organizasyonda emeği geçenlere, mangal başında emek verenler tur organizatörümüze ve katılan tüm arkadaşlara teşekkürler ....

Hakan Irıklı

Bu kadar eğleneceğimi hiç ummuyordum, gitmeye çok gönüllü değildim ama şimdi iyiki gitmişim diyorum...Düzenleyen ve katılan tüm arkadaşlara organizasyon, uyum ve samimiyetleri için teşekkür ederim...Nasıl yapıyor bilmiyorum ama her dakika yer değiştirdiği halde "atom karınca" gibi her şeye yetişen, neşesi, sevimli halleri ve dostluğuyla alışkanlık yapan Derya'mın olduğu her yere giderim

canım yaa.. o senin kendi güzelliğin Sevtapcım ama grupta herkes birbirinden tatlı inan bana...
bir tanesi eksik olsun yerini bi başkası dolduramıyor...
Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için

Lazdur daaa ;D

eftaLYa' Alıntı:
GEZENBİLİR!

Ne denize girdi ne güneşlendi.. Böyle siyah tişortla yandı bitti.. Yananbilir Sedat..