Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisine Gidiyor! (6 Temmuz 2008 Pazar)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 237
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,456
Ynt: Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisine Gidiyor! (6 Temmuz 2008 Pazar)

berk' Alıntı:
çesme babylon da pink martını dınlııcez mumkun gozukmuo :(

halaa kıskanclıgım devam edıyoooo :smiley:)
poseidon.gr den tsunamı haberı verdıler haberınız olsun :smiley:) gıtmeyın sızde :smiley:

sen pink martini dinle biz gitmeyelim... hadi bakalım :smiley:

Etiketler

Ercan çok teşekkürler ediyorum , ama bu defa iç çekmekle yetinmek zorundayım :( İşlerimi ayarlayamadığım için maalesef :(

Ama alacağım olsun benim :smiley:

ercanakgul' Alıntı:
Neden iç çekerek bakıyosun, neden gelmiyosun :smiley: ?

Hadi misafir edelim seni.

pebble' Alıntı:
sen pink martini dinle biz gitmeyelim... hadi bakalım :smiley:

ben can guvenlıgınız ıcın solemıstım :smiley:) denızcı oldugum ıcın zor olur tsunami fln
dalga yapar :smiley:

Ps: Pink Martini, Jaz festivali kapsamında bu pazar Harbiye Açıkhavada olacak. Yani yüzdükten sonra da dinlenebilir :smiley:

Mezzy' Alıntı:
Ps: Pink Martini, Jaz festivali kapsamında bu pazar Harbiye Açıkhavada olacak. Yani yüzdükten sonra da dinlenebilir :smiley:

yannlıslıka cesme konserı alındı :smiley:) taamen tesadufii yani :smiley:))

berk' Alıntı:
ben can guvenlıgınız ıcın solemıstım :smiley:) denızcı oldugum ıcın zor olur tsunami fln
dalga yapar :smiley:

arkadaşlar kandırılıyoruz sanki :smiley:)

aura' Alıntı:
1- deep (Mert Kiğılı)
2- aura (Derya Bayrak)
3- Pebble (Nilsun Şahin)
4- halabinikiyok (Ercan Akgül)
5- akarsu ( A.Kadir Arsu )
6 Sevgi Budak
7- Sharingan ( Serdar Tanrıverdi )
8- Berksito (Berk Saraç)
9- eftaLYa (Esra Akeroğlu) ( Cumartesi akşamı Kocaeli'de kuzenimin düğünü var. Pazar sabahı yetişebilirsem gelmek isterim. Kesin değil.. Rakam 60 ı geçerse beni çıkarabilirsiniz listeden.. Face'i tekneye getirmem Nilsun,Korkma )
10-11- Akın DUBAN + 1 kişi
12-13- Serkan DUBAN + 1 kişi
14- Behiç Bülent Dağdeviren
15- Nesur (opsiyonlu)
16- Aspera - Mustafa Tastemir
17-18-19- Maestro(Alper) + Jasmin + 1
20- parodi (fatih) gelmessem çatlarm artık...paletimi maskemide getireyimki serbest dalış yapayım kiiiiii balıkları göreyimkiiiii...
21-22- eotret (Hakan Dansık - Murat Koparal)
23- Caner
24- eLf
25- İ.Ozan CAVLI
26- Sedat the mangaller Smiley
27- Steve Taynton
28- Mezzy (Mustafa Eraslan)
29- Mustafa Coşkun

Pınarı silmek suretiyle sevgiyi 6 numaraya terfi ettirmiş bulunmaktayım :smiley:

Arkadaşlar herkese merhaba, ben de yeni bir gezenbilir üyesi olarak bu tekne gezisine katılmayı çok istiyorum . Fakat gelip gelemeyeceğim henüz şu an belli değil.
Cumartesi günü kesin sonucu bildirsem geç kalmış olur muyum. Organizasyonu düzenleyenlerin dikkatine...

interseco' Alıntı:
Arkadaşlar herkese merhaba, ben de yeni bir gezenbilir üyesi olarak bu tekne gezisine katılmayı çok istiyorum . Fakat gelip gelemeyeceğim henüz şu an belli değil.
Cumartesi günü kesin sonucu bildirsem geç kalmış olur muyum. Organizasyonu düzenleyenlerin dikkatine...

İnterseco, yer olabileceğini düşünüyorum.. Sana özelden organizasyonu yapan arkadaşların numarasını veriyorum Geleceğini haber verebilirsin böylece... Yalnız kalkış saat 12:00 unutmayasın :smiley:)

1- deep (Mert Kiğılı)
2- aura (Derya Bayrak)
3- Pebble (Nilsun Şahin)
6- pınar karaçar
8- Berksito (Berk Saraç)
9- eftaLYa (Esra Akeroğlu) ( Cumartesi akşamı Kocaeli'de kuzenimin düğünü var. Pazar sabahı yetişebilirsem gelmek isterim. Kesin değil.. Rakam 60 ı geçerse beni çıkarabilirsiniz listeden.. Face'i tekneye getirmem Nilsun,Korkma )
14- Behiç Bülent Dağdeviren
15- Nesur (opsiyonlu)
20- parodi (fatih) gelmessem çatlarm artık...paletimi maskemide getireyimki serbest dalış yapayım kiiiiii balıkları göreyimkiiiii...
23- Caner
24- eLf
25- İ.Ozan CAVLI
27- Steve Taynton
29- Mustafa Coşkun
30- Sevgi Budak

1- deep (Mert Kiğılı)
2- aura (Derya Bayrak)
3- Pebble (Nilsun Şahin)
6- sevgi Budak
8- Berksito (Berk Saraç)
14- Behiç Bülent Dağdeviren + 1
15- Nesur (opsiyonlu)
23- Caner
24- eLf
25- İ.Ozan CAVLI
27- Steve Taynton
29- Mustafa Coşkun

pazar günü için farklı bir aktivitemiz war ama iptal etmeye çalışacağım yarın. büyük ihtimalle geleceğim. öncelikle üye arkadaşlarla tanışmak için. bu arada yüzme bilmiyorum yaa :(

yüzme bilmeme konusunda yalnız değilsin. dibini görmediğim diyeceğim su berrak olur diye söyleyemiyorum. ayağımın yere basmadığı derinlikte yüzmemek gibi bir batıl itikadım var. ayrıca benim gibi itiraf eden birde Caner var bildiğim. biz mangalı martılardan koruma görevini alalım. nebetleşe değişelim.

kocaeliden ilk otobüs 06:00 daymış.. 1 saatte istanbul a gelsem, 1 saatte evde olsam. 8.. face i çıkarsam parka götürüp eve dönsem 10:30... 11:30 bilemedin 11:45 de Sarıyerdeyim nasipse. Vermeyin yerimi kimselere.. :smiley:

Mangal yapılacaksa tavuk soslayayım ben cumartesiden . süper sos yaparım öyle böyle değil :D

pazar yanıma alacakları da şimdiden hazırlamak lazım.
Palet gözlük getiricem. Bir Allah kulu bana dalmayı öğretir mi acaba :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.