Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı (23 - 24 Ocak 2010)
Cumartesi sabah Ertürk le beraber sabah kahvaltısını hazırlamaya giriştik diğer tarafta Funda ve Ayça mıhlama yapmakla meşguldü mıhlamanın tadı hala damağımda teşekkürler ellerinize sağlık..
Hakan bey bizim kamplar hep böyle..
Cumartesi günü Şenol hocam öğlen kamp yerindeyiz deyince yemek hazırlığı başladı mantı ve güveçte tavuk. :'(
Arkası yarın.
Herkese merhaba,
Öncelikle kampı düzenleyen ve kampa katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Soğuk havaya rağmen sıcak sohbet ve arkadaşlıkların olduğu güzel bir kamptı. Adnan abiye özellikle teşekkür ediyorum, sadece hazırladığı yemek ve mezeler için değil, sıcaklığı ile tüm kampı ısıttığı için. Çok fazla fotoğraf çekmedim ama çektiğim fotoğraflara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz..
mihriban hanım bu fotoğraflar siizn çektiklerinizmi benjamin(button) ;D arkadaşımızın çektiklerini koymadınızmı buraya bi kaç foto var benjaminin makinede onları ne zaman alırız
Harika bir kampı geride bıraktık ve sıra fotoğraflarda tabii ki, ben de kendi halimde yakaladığım kareleri sizlerle paylaşmak üzere aşağıdaki linki ekliyorum. Etkinliği gerçekleştiren herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Görüşmek üzere!
Adaş ilk mesajın hayırlı olsun,
Hoşgeldin.
sayyıldız' Alıntı:
Herkese merhaba,
Öncelikle kampı düzenleyen ve kampa katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Soğuk havaya rağmen sıcak sohbet ve arkadaşlıkların olduğu güzel bir kamptı. Adnan abiye özellikle teşekkür ediyorum, sadece hazırladığı yemek ve mezeler için değil, sıcaklığı ile tüm kampı ısıttığı için. Çok fazla fotoğraf çekmedim ama çektiğim fotoğraflara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz..
Şenol bey,
Kızağı bauhaustan almıştım. Bolu dönüşte yolda çocuklarını kaydıran aileye hediye ettim . Dün yiğenlerim için tekrardan almaya bauhausa gittiğimde bir firmanın hepsini aldığını sadece kozyatağı bauhausta 2 tane kaldığını söylediler yakınsa size, vakit kaybetmeyin gerçekten harika bir kızak ve fiyatıda bedavaydı 19,90 TL
Teşekkür ederim Çiğdem.
Ben kendi kızağımı dün yaptırdım levha imalat edince Açıkcası aldığım kızaktan daha güzel kayıyor dün gece denemesini yaptık Aladağda kara doyamamıştım
oohh valla bu mükemmel olmuş valla nasıl bişey oldu merak ettim bana da sölersen bende sanayideyim yaptırabilriim gayet iyi bi fikir en azından yakın yerlere elmadağa felan gidip kayarız bi fotografını çek ekle siteye
Tavsiyem hurda malzemeden levha çeken bir firadan al orjinal çok sert oluyor. çok basit aslında levhanın ön kısmından tutacak için delik açıp elini açıtmayacak bir ip bağlıyorsun yer kaplamıyor. Ben sana getiriyim 6 şubatta