Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı (23 - 24 Ocak 2010)
cidowsky' Alıntı:
mihriban hanım bu fotoğraflar siizn çektiklerinizmi benjamin(button) ;D arkadaşımızın çektiklerini koymadınızmı buraya bi kaç foto var benjaminin makinede onları ne zaman alırız
Bunlar sadece benim çektiklerim. Benjamin FB'ye ekledi fotoğrafları, benim sayfamda Ben'in eklediği fotoğrafları görebilirsiniz. O da sordu hatta etiketler misin tanıştığımız arkadaşları diye. Siz tanıdıklarınızı da etiketleyebilirsiniz.
Teşekkürler Funda hnm.
funda' Alıntı:
Şenol bey,
Kızağı bauhaustan almıştım. Bolu dönüşte yolda çocuklarını kaydıran aileye hediye ettim . Dün yiğenlerim için tekrardan almaya bauhausa gittiğimde bir firmanın hepsini aldığını sadece kozyatağı bauhausta 2 tane kaldığını söylediler yakınsa size, vakit kaybetmeyin gerçekten harika bir kızak ve fiyatıda bedavaydı 19,90 TL
Dün akşam kaldığımız yerden devam cumartesi akşam yemeği : karides güveç,hamsi buğulama,çinekop ızgara,palamut lakerda,damar işkembe, kabak taratör falan filan :'(
Akşam gezmesine başladık Mustafa bey'in vebostada ısıtılarak donmaktan kurtulan rakısından ve faruk beyin yaptığı nefis tavuk soteden sebeplendik. (Tavuk harikaydı) Volkan sende harikaydın.