Gezenbilir Bursa Uludağ Zirvesi Yolunda (21 - 23 Nisan 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 79
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,634
Ynt: Gezenbilir Bursa Uludağ Zirvesi Yolunda (21 - 23 Nisan 2012)

Kamp yerinde çadırları kurmamızla yağmurun bastırması bir oldu.Yağmur bir yağıp bir kesilince reklam fotolarıda çekildi ;D

Etiketler

Katılımcılar toplu halde.22 Nisan zirve çıkışını yarıda sonlandıran Alper ve seçkin dönüş yoılunuda biraz fazla uzatıunca ;D Bir Ayı (Pardon ;D )
Kafatası fotoğraflamışlar ama ben yediklerinden şüpheleniyorum ;D ;D zavallı Ayı cık

Pazar günü güneş açınca Murat kamp yerindeki tüm çöpleri temizledi sağ olsun,Herkeze örnek olsun.Bu arada Kadir de çöplerimi yaktı yoksa Halil' i ve kurumaya çalışan ayakkabılarını mı belli değil :D

Gece kamp ateşinde muhabbet iyiydi.Sabah kahvaltı hep beraber yapıldıktan sonra çadırlar,eşyalar toplandı.Kamp alanını; İzmir,Bursa ve Ankaradan katılan Bora kardeşimiz terk ederek köydeki münübüse doğru yola çıktılar

Öndeki gurubun kamp alanını terketmesinden sonra hazırlığı tamamlayarak Kadir in çağırdığı traktöre son eklenti olarak kapağı attık.(5 km yi yürüyüş mesafe sini kariyerime eklemedim ;D ) ve son olarak Büyükdeliller köy kahvesi ,bakkal ve muhtarlığın bulunduğu kompleks ten görünüş.Tüm Katılımcı arkadaşlara selam ve sevgilerimle...

tek kelime ile mükemmel bir etkinlikti,tadına doyulmadı :smiley: butun abilerime sonsuz saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum.organizasyonu düzenleyen murat abime liderliği yapan tasim abime benden muhabbetini eksik etmeyen hasan,kadir,alper,timur,seçkin,serkan,ersin,bora abime çok teşşekkur ederim.

Siz sağolun arkadaşlar.

19 - 20 Mayıs 2012'de Isparta Eğirdir'de görüşmek üzere inşallah.

Murat bu etkinlik için bir konu mu açsan ;)
Hanımı ikna edebilirsem ordayım. Olmadı biraz daha masraf yapıp ailecek katılırız...

birgün
tek kelime ile mükemmel bir etkinlikti,tadına doyulmadı :smiley:

Doğrusu EVVET.

Bu türlü bir etkinliğe hiç katılamadım.
Balık avına gittiğimiz gölet kenarlarında kamp yaptığımız oldu.İnsanlar nedense doğayı-Ayının potuğunu sevdiği gibi-seviyorlar.
İçme suyu havzalarında bile-yarın içeceğimizi bilerek-kirletiyorlar.Yeri gelince de doğa sever oluyorlar.
Böylece balık yerine;poşet,içecek kutu avlıyorsunuz.
İnsanların tüm görevi;iyi ,güzel ne varsa yok etmek,sanki buiş için görevlendirilmişler gibi.
Yazık bizlere hemde çok yazık!

zucchero' Alıntı:
Murat bu etkinlik için bir konu mu açsan ;)
Hanımı ikna edebilirsem ordayım. Olmadı biraz daha masraf yapıp ailecek katılırız...

Buyrun;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=86883.0

Eğirdir Biletlerini almadan kesin geliyorum demeyeyim ama.

airboat' Alıntı:
birgün
tek kelime ile mükemmel bir etkinlikti,tadına doyulmadı :smiley:

Doğrusu EVVET.

Bu türlü bir etkinliğe hiç katılamadım.
Balık avına gittiğimiz gölet kenarlarında kamp yaptığımız oldu.İnsanlar nedense doğayı-Ayının potuğunu sevdiği gibi-seviyorlar.
İçme suyu havzalarında bile-yarın içeceğimizi bilerek-kirletiyorlar.Yeri gelince de doğa sever oluyorlar.
Böylece balık yerine;poşet,içecek kutu avlıyorsunuz.
İnsanların tüm görevi;iyi ,güzel ne varsa yok etmek,sanki buiş için görevlendirilmişler gibi.
Yazık bizlere hemde çok yazık!
seyfettin abi etkinliğimiz herkese açıktı,gelemediyseniz bir daha ki kampa teşrif ederseniz tanışmış oluruz:smiley: doğanın tahrip edilmesi için üzülmenin bir faydası olduğunu düşünmüyorum,zira çok güçlüdür o.sadece ona kötü davranan şımarık evladına şimdilik hoşgörü gösteriyor,tabi tepesi atarsa orasını bilemeyiz :smiley:)

birgün' Alıntı:
seyfettin abi etkinliğimiz herkese açıktı,gelemediyseniz bir daha ki kampa teşrif ederseniz tanışmış oluruz:smiley: doğanın tahrip edilmesi için üzülmenin bir faydası olduğunu düşünmüyorum,zira çok güçlüdür o.sadece ona kötü davranan şımarık evladına şimdilik hoşgörü gösteriyor,tabi tepesi atarsa orasını bilemeyiz

Birgün Kardeşim,
Samsun/Ladik/Akpınar İlköğretmen Okulu 1.sınıf Öğrencisi -1959 Nisan'ı) okurken izci oldum.Gece yatılı kamp yaptık.Hama ayağı kaplıcasında.Hiç unutamadım.
Dizlerimizde artık tırmanma dermanı kalmadı.Yaşlandık.Şimdi motokaravanımı yapmaya çalışıyorum.
Sahil şeridinde gezmeye çalışacağım.
Sizlere başarılar dilerim.

Merhaba,
Geç oldu ama... bir kaç! fotoğrafta bende var :smiley: iyi seyirler.[SIZE=78%] [/SIZE]

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,051
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR