KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir; Büyük Ağrı Dağı Tırmanış Etkinliği Raporu (23 - 29 Temmuz 2011)
Ya ne müthişsiniz siz öyle. Okurken yemin ediyorum yüreğim ağzıma geldi. Ben de etkinliklerinize katılmak istiyorum bundan sonra. Harika fotoğraflar, aranızda olmayı ne kadar isterdim bir bilseniz. Tek kelimeyle harika....
Ynt: Gezenbilir; Büyük Ağrı Dağı Tırmanış Etkinliği Raporu (23 - 29 Temmuz 2011)
Gezenbilir ekibini tebrik ediyorum...
Bu yaz ben de bir tur şirketi vasıtası ile Ağrı Dağı-zirve tur planlamıştım. Fakat tur şirketi üç defa programı erteleyince -malum Ramazan ayı da geldi- kısmet olmadı... Önümüzdeki yaz VARIM DİYORUUUUM..
GEZENBİLİR ekibini tebrik ederim, gerçekten çok arzu ettiğim bir zirve ama ben de bu yaz ne yazık ki katılamadım. umarım önümüzdeki yıl ekipte olabilirim. tekrar tüm ekibi kutluyorum.
ağrı dağı etkinliğine katılan herkesi tebrik ediyorum sizleri imrenerek izliyorum.....
resimler çok güzel.....ellerinize sağlık varsa yenilerinizi bekleriz...
Tebrikler, gerçekten çok güzel kareler, güzel anılar...umarım ilerleyen yıllarda yeterli tecrübeyi kazanıp bu tarz etkinliklere katılabilirim. Geçmiş olsun, anılarınız daim olsun
Gezenbilir ailesi olarak vermiş olduğunuz destek için tüm ekip arkadaşlarım adına teşekkür ederim.B.Ağrı Dağı faaliyeti ile ilgili raporu ve görselleri en kısa zamanda paylaşacağız.Biraz dinlenme zamanı.