KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Sevgili Kamuoyu, ;D
Aslında kendimi de orada bırakmak istedim. Fakat zirveye -hernekadar o an bana çok uzak görünüyor idiyse de- biliyordum ki çok az kalmıştı. Ne kendi iradem ne de rehberler vazgeçmeme müsaade etmeyecekti. O yüzden fazla yüklerden kurtulup son bir gayret yürümeye başladım. Sanırım çoğu arkadaş aynı durumdaydı. Dönüşte aynı noktadan geçeceğimiz için çantaları bırakmak mantıklı geldi. Sadece fotoğraf makinalarını ve resim çekilecek flamaları aldık.
Ynt: Gezenbilir; Büyük Ağrı Dağı Tırmanış Etkinliği Raporu (23 - 29 Temmuz 2011)
EKARAIS' Alıntı:
Sevgili Kamuoyu, ;D
Aslında kendimi de orada bırakmak istedim. Fakat zirveye -hernekadar o an bana çok uzak görünüyor idiyse de- biliyordum ki çok az kalmıştı. Ne kendi iradem ne de rehberler vazgeçmeme müsaade etmeyecekti. O yüzden fazla yüklerden kurtulup son bir gayret yürümeye başladım. Sanırım çoğu arkadaş aynı durumdaydı. Dönüşte aynı noktadan geçeceğimiz için çantaları bırakmak mantıklı geldi. Sadece fotoğraf makinalarını ve resim çekilecek flamaları aldık.
Ynt: Gezenbilir; Büyük Ağrı Dağı Tırmanış Etkinliği Raporu (23 - 29 Temmuz 2011)
Gezenbilir dağcılık grubunun hayalleri bir bir gerçek oluyor
Geçen sene hayalini kurduğumuz dağlar, gidilmiş, görülmüş, nefis fotoğraflar çekilmiş
şekilde karşımıza çıkıyor. Emeğinize, yüreğinize sağlık arkadaşlar.
Yeni haberler, yeni zirveler bekliyoruz
Sağlıcakla kalın,
Buz geçişi yoktu. Fakat 5000 metrelerde büyük bir buzul var. Onun üzerinde yan geçiş yaptık. 50 - 60 metre kadar bir yerde bir yanımız gittikçe artan bir eğimle aşağı doğru iniyordu. Burada da gelen geçen ekipler oldukça rahat yürünen bir patika oluşturmuşlardı. Kar yumusak ve kaymıyordu. Rahatça geçtik. 4200 metreden 5000 metreye kadar çıkan rotada 40 derece ve yer yer üstüne çıkan eğimler vardı. Bir de bu yamaç kayalık. Bu kayaların arasından, üstünden bir patika oluşmuş. Fakat insan çıkarken burası nasıl inilir diye ister istemez düşünüyor. Neyse inişte de dikkatle geçtik bu zor yerleri. Bir sıkıntı olmadı.