Gezenbilir; Büyük Ağrı Dağı Tırmanış Etkinliği Raporu (23 - 29 Temmuz 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 144
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,317

Etiketler

Ynt: Gezenbilir; Büyük Ağrı Dağı Tırmanış Etkinliği Raporu (23 - 29 Temmuz 2011)

4.151 mt 2.kamp.Yüksek irtifa yavaş yavaş kendini hissettirmeye başladı.

Ynt: Gezenbilir; Büyük Ağrı Dağı Tırmanış Etkinliği Raporu (23 - 29 Temmuz 2011)

Ve işte son nokta.Yoğun duyguların yaşandığı an.5.137 mt B.Ağrı zirve.

4.151 mt'deki 2.kampımızı toplayıp tekrar 3.330 mt'deki 1. kampımıza indik.Ve günün yorgunluğunu güneşin kızıllığını seyrederek ve sıcak çayımızı yudumlayarak tamalıyoruz.

Dönüş hazırlığımız başlıyor.Ağrı ile vedalaşma zamanı.

İşte kutlama zamanı hatta birazda dağıtma zamanı geldi.

Sabah 05:00'de kalkıp Van'a hareket başlıyor.Van'ın meşhur kahvaltısının ardından uçağımıza binip İstanbul'a harekete geçtik.Çok güzel dostlukları,arkadaşlıkları ve Ağrı'yı geride bıraktık.

Faaliyete katılan tüm arkadaşlara.Explorer rehberleri Ercan,Atila,Çağrı'ya ve her faaliyete birlikte gittiğim,büyük keyf aldığım paylaşımı ve desteği için Efe bey'e ( 7.134 ;D ) sonsuz şükranlarımı sunarım.

Saygılarımla,

Murat ALBAYRAK

7.134 .

Vay vay Efe ağabeyin planlarında Kırgızistan'da Peak Lenin var demek.
Şimdiden başarılar Efe ağabey.

efe abi, murat ve funda hepinizi tebrik ediyorum...Şimdi fotolara bakma imkanı buldum... Kıskancımdan çatlamak üzereyim.... inşallah seneye hepbirlikte gezenbilir ailesi olarak ağrı zirve yaparız...

TezzMertek' Alıntı:
7.134 .

Vay vay Efe ağabeyin planlarında Kırgızistan'da Peak Lenin var demek.
Şimdiden başarılar Efe ağabey.

11 kg vermem lazım Bunu becerirsem evet hedef Peak Lenin ;D

EKARAIS' Alıntı:
11 kg vermem lazım Bunu becerirsem evet hedef Peak Lenin ;D

Yakışır Efe Abi'ye

Başta Efe ve Murat hocam olmak üzere bütün gezenbilir ve explorer ekibini tebrik ediyorum. Yaw biz evlenme teleşı içindeyken siz neler yapmışsınız yaw. Tam nikah günü sizin expedisyon başlamış. Yani hem sizin hemde bizim unutamayacağımız bir gün ;D

Tekrar tebrik ediyorum ve daha nice başarılı tırmanışlar diliyorum.

Murat