Gezenbilir Camel Etabı - Off-Road (25 Kasım 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 141
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,609

Etiketler
Ynt: 25 Kasım Camel Etabı

Halla halla.....Serkan seni 2 haftadır görmüyorum...Noldu sana böyle..Çok çalışmaktan mı kardeşim

abiler ben mustafa nerden çıktı bu resimler yaaaa
nerimana açıklamasını bile yapamıyorum
serkaaaaaaaaannnnnn ne diycem ben şimdi nerimana yaaaaaaa

öyle bir parkura gidicek beni evde bırakıcak ve böyle resimlerle dönecek
ben de hesap sormayacağım

Neriman

Valla Neriman hanım hiç sesinizi çıkarmayın..Ben Mustafa'yı ilk kez sizsiz gördüm..
Her zaman daim olun inşallah

valla şahane baktıkça fotolara kudurdum çok eylenceli geçtiği herhalinden belli ...

ford un arkasında istiflenenler pitbull muydu

biz sessiz ve derinden yaşıyoruz serkancım
belma da ben de o kadar sevdik ki bunu, önümüzdeki eylül ekim aylarında bir range rover classic rakibin daha olursa şaşırmayınız
herşey bi yana bütün hafta boyunca sadece bilgisayar ekranıyla bütünleşik olarak yaşarken haftasonu gerçek bişeyleri paylaşmak çok güzel, son zamanlarda çok hissedebildiğimiz bişey değil. (o ateşin başında buna dair çok şey düşündüm )
herkese sevgiler....

Herkeze Merhaba....
yaa nasıl yani sessiz kaliyor olurmuyuz hic. Ben tüm gün cok zevk aldim. Hatta itiraf etmek istiyorum ; Eğer bu gece burada kamp yapacağız sabah gideriz denilseydi dahi seve seve kalacaktım.
Grup bir harikaydı, özenle seçilmiş gibiydi herkez.
Ortam, etap, kamp ateşi, köpekler ... , yapraklar, çılgınlar, patlıcan salatası, Bilge Cim, biralar yaaa herşey cok güzeldi. Tüm Camel ekibine çok büyük sevgilerimi gönderiyorum. Bu arada Neriman Hanım a ayrıca teşekkür ederim Börekler harikaydı, fotograflarıda binbir emek ile eklemiş. Erhan yememiş içmemiş çikolatalarımı ve puromu bitirivermiş
Yandınız gidebildiğimiz yere kadar varız , bizi geride bırakan kurba olsun... Büyüksün usta , büyüksün Serkan ))))))))))