kemalhanoray
Kamp II
Ynt: Gezenbilir Çukurova Grubu; Karboğaz Off Road Gezimiz (30 Ocak 2011)
Evet Artık Söz Sizde Onur K
Gelecek Hafta Nereye Gidiyoruz ?
Evet Artık Söz Sizde Onur K
ula millet bi kendine gelsin ya. kemalhanı en ıyısı oraya bırakalım anca ateşi sonerkemalhanoray' Alıntı:Evet Artık Söz Sizde Onur KGelecek Hafta Nereye Gidiyoruz ?
m atilla kupeli' Alıntı:ula millet bi kendine gelsin ya. kemalhanı en ıyısı oraya bırakalım anca ateşi soner![]()
![]()
![]()
foremost' Alıntı:dede son kaleye çıktı ya benim yüz kaslarım dondu bugünde adana sert rüzgarlı kar soğunu var halen kendime gelemedim ya nevrım döndü birde defenderin kara direksiyonu üzerine tuz biber oldu sorma kollarım tutmuyor desem yalan olmaz ;D ;D ;D![]()
![]()
yok bee kemalhan farkındaydım herşeyin ama ne yaparsın yedek pantolon olmayınca öyle açıkta gezmek zorunda kaldım.. sonrada adımız teşhirci oldu (atilla abinin yüzünden)kemalhanoray' Alıntı:Abi Sanırım eve Gidene kadar farketmedin![]()
haklısın abi yaaa.. iyi gelir kaplıca.. yoksa bu soğuğu üzerimizden atamicazzbora1071' Alıntı:olmadı haftaya niğde/çiftehan kaplıcası yapalımbende yorulmuşum. ne esiyordu kalede ;D
fatih.d' Alıntı:haklısın abi yaaa.. iyi gelir kaplıca.. yoksa bu soğuğu üzerimizden atamicazz
TUĞRUL' Alıntı:Arkadaşlar çok güzel bir gün geçirmişsiniz aranızda olmayı isterdim ama yeni aracımın evrakları tamamlanmadığı için katılamadım yakın zamanda 45 kalibrelik magnumumla aranızdayım ;D ;D adınıda kırmızı elma koydum![]()