Ynt: Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!.
Jeep34' Alıntı:
Forum sitemiz tabiiki burası..
Her ne kadar tamamlanma aşamasında da olsa derneğimizin resmi sitesi ''tr'' uzantılı olacak tabiiki. Başvurular yapıldı. Şimdilik www.gezenbilir.org
Tamamdır, çok güzel olmuş...
Tebrikler yeniden....
Ben kayıt oldum.....
Üyelik linkleri kapalı, resmi dernek üyeliği linkleri di mi onlar?
İnşallah o linklerde hemen açılır...
Aranızda 30.000 üyesi olan bi Resmi Dernek bilen var mı?
Şimdi, bence, naçizane,
Bu gezenbilir.com, gezenbilir.org' a yönlendirilsin hemen.....
g.....Com yazan g........org u karşısında görsün ki tanısın. İçindeki Forum yazan düğmeyi yanar döner, janjanlı yapılsın, o düğmeye tıklanınca buraya geliniyor zaten....
Şimdilik lokal yeri kiralamadık. Ataşehirde, organizasyonları planlamak ve projeleri yürütmek için 2 oda çalışma ofisi tuttuk. 1. Hedefimiz 4-5 dönüm arazi icinde büyükçe tomruk ev yaptırıp lokalimizi bize yakışır şekilde doğada kurmaktır.
Biteceği günü sabırsızlıkla çekiyorum
Jeep34' Alıntı:
.......2 oda çalışma ofisi tuttuk. 1. Hedefimiz 4-5 dönüm arazi icinde büyükçe tomruk ev yaptırıp lokalimizi bize yakışır şekilde doğada kurmaktır.
Jeep34' Alıntı:
Şimdilik lokal yeri kiralamadık. Ataşehirde, organizasyonları planlamak ve projeleri yürütmek için 2 oda çalışma ofisi tuttuk. 1. Hedefimiz 4-5 dönüm arazi icinde büyükçe tomruk ev yaptırıp lokalimizi bize yakışır şekilde doğada kurmaktır.
Tüm gezenbilir ailesine hayırlı olsun.
Günümüze kadar herkes elinden gelen katkıyı nasıl yaptıysa bundan sonra daha fazlasıyla yapacağından emin ve heyecanla gelişmeleri bekler vaziyette olacağız...
Ek bir soru, yeni olduğum için soracağım; g......com da üye olan herkes aynı şekilde g...org'un da üyesi olarak devam edecek mi? Yoksa yeniden üye kaydı yaptırmamız gerekecek mi?
Dernek üyeliği ile gezenbilir.org site üyeliği ayrı şeyler. Dernek üyeliğini henüz duyurmadık ama kısa zamanda duyurulacaktır. Tüm arkadaşlara ilgilerinden ve güzel temennilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bize en çok lazım olan da sizlerin bu manevi destekleridir zaten...