KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Sonra da grup dağıldı, yollarımızı burda ayırdık...
aaa tabi... leylek çekmeye gitmiştik...
;D ;D
Çok güzel bir geziydi... Geçen seneye göre daha fazla yer dolaştık, hava çok güzeldi, o kadar ki güneş kremi sürmeme rağmen yandım Uykusuz kaldık, çok dolaştık ama gerçekten değerdi. Kaçırsaydım üzülürdüm
Fotoğraflardan şimdilik bu kadar, hepsine bakamadım bile...
Gelen herkese teşekkür ederim ( Ufuk ve Sedat hariç )
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu 4. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi - Bursa (24 Mayıs 2008)
Bu geziye katılabilmemiz için emeği geçen ve son derece alçak gönüllülükle bilgilerini paylaşan, sohbetlerini esirgemeyen, güleç yüzlü, dost gönüllü arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki katılmışım...
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu 4. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi - Bursa (24 Mayıs 2008)
Sanıyorum fotoğraf açısından çok zengin bir gezi olmasından ötürü bamak, ayıklamak, yüklemek de zaman aldığından henüz kimseler zamanı bulup pek ortaya çıkarmadı fotoğraflarını. LCD ekranlarda nefis kareler gördüğümü hatırlıyorum.
Ben gezinin ilk bölümü olan Gölyazı'dan başlayayım. Daha sonra Eskikaraağaç Köyü, Ayı barınağı, yoldan birkaç kare ve Tirilye'de gelecek inşallah. Eskikaraağaç Köyü ve Tirilye fotoğraf konusunda kendi açımdan daha zengin oldu. Accık sabır
bagzıları için
gezinin özeti
yemek yedik yemek yedik yemek yedik yemek yedik yemek yedik yemek yedik yemek yedik yemek yedik yemek yedik yemek yedik yemek yedik yemek yedik yemek yedik yemek yedik yemek yedik yemek yedik yemek yedik yemek yedik yemek yedik yemek yedik yemek yedik yemek yedik yemek yedik yemek yedik
sami
newbig' Alıntı:
bagzıları için
gezinin özeti
yemek yedik yemek yedik yemek yedik yemek yedik yemek yedik yemek yedik yemek yedik yemek yedik yemek yedik yemek yedik yemek yedik yemek yedik yemek yedik yemek yedik yemek yedik yemek yedik yemek yedik yemek yedik yemek yedik yemek yedik yemek yedik yemek yedik yemek yedik yemek yedik
sami
hadi ben ve bazı üyeler bu tanıma uyuyoruzda. bazı arkadaşlar yediğini inkar eder vaziyette aramızda dolaşıyor. berk, nilsun vb. arkadaşlar bu tanıma uymuyor. sorarlarsa ben cevabımı hazırladım. onlar aramıza yeni katıldı. en kısa zamanda bize benzerler diyeceğim.
forumdaki fotoğrafım bile sığmayacağı için bir arkadaşımız tarafından uzak plan çekildi. kendi fotoğrafı ise hem tam boy hem neredeyse yakın plan. bu arada gerçekten fotoğraflar neden yüklenilmedi hala.
Behiç Bülent Dağdeviren' Alıntı:
hadi ben ve bazı üyeler bu tanıma uyuyoruzda. bazı arkadaşlar yediğini inkar eder vaziyette aramızda dolaşıyor. berk, nilsun vb. arkadaşlar bu tanıma uymuyor. sorarlarsa ben cevabımı hazırladım. onlar aramıza yeni katıldı. en kısa zamanda bize benzerler diyeceğim.
yahu ben anlamadım bülent )) ben mi yediğimi inkar ediyorum yoksa yemiyorum da size mi benzeyeceğim yoksa yemeyenler yakında bize mi benzeyecekler hahahha söyleee ))
bizde atasözleri bile bu doğrultuda ben bunu doğrular nitelikteyim. "göbeksiz erkek balkonsuz eve benzer" sizler ise cık cık cık bak hala konuyu değiştiriyorsun ve bu etkinliğin de fotoğraflarını yüklemedin. gözümden kaçmadı sanma