KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu 4. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi - Bursa (24 Mayıs 2008)
tekrar teşekkür ediyorum arkadaşlar. galiba bugün site yavaş. yada ben gündüzleri bakmadığım için bana yavaş geliyor. ayrıca fundanın resimlerinin bir kısmını açamadım. acaba sorun bendemi diye size de sormak istedim.
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu 4. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi - Bursa (24 Mayıs 2008)
fotoğraf avcılarıda vardı demek aranızda. yemek ağırlıklı olduğu ve çabuk dağıldığınız içinmi toplu fotoğraf çektiremediniz. mustafa paşam seninkiler nerede?
Eskikaraağaç ya da diğer adıyla Leylek Köyü'nde tabii olarak leylekleri fotoğrafladık. Eminim herkeste bol bol leylek fotoğrafı var, içlerinden ayıklamak pek de kolay olmadı hani.
Sevgili Derya seviyo sevmiyo derken koca papatyayı iç etti
Sonra yol bizi Karacabey Ayı Barınağı'na götürdü. Her ne kadar Datvi'yi göremesek, küçük ayıları fotoğraflatmasalarda büyük ayıları fotoğraflamak serbestti.
Madem leylek fotoğrafı çekiliyor, geçen yıl yaptığımız Batı Karadeniz gezimizde, dönüş yolunda Sinop-Kastamonu arasında biryerlerde yakaladığımız bu görüntüleri eklemek istedim.Ama sizin görüntülerin yanında galiba silik kaldı
Yeni katılan üye olarak, tüm ekibe içtenliklerinden ötürü, geziyi düzenleyen arkadaşımız Sedat'a ise uğraşıları için çok çok teşekkürler...
Çok keyifli bir geziydi tekrar görüşmek dileğiyle..
Gülbin Bahar
Gezi son derece keyifliydi her zamanki gibi.
Yeme içme konusunda bu kadar keyif alan arkadaşlar herhalde bizden farklı bir yolculuk yaptılar ben pek keyif alamadım bu gezinin yeme içme kısmından
Fotoğrafları ayıklamada zorlandım bu gezi sonrasında. çok verimli olduğunu düşünüyorum gezinin bu açıdan. Biraz gecikme olsa da ilk etapta ayıkladıklarımdan bazılarını gönderiyorum. değerli yorumlarınızı beklerim.