KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu 4. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi - Bursa (24 Mayıs 2008)
hızlı bir şekilde auto resize yaptığımdan 2-3 fotoğrafta 800x600 yerine 600*800 gibi bir yanlış boyutlandırma oluşmuş(ya da tersi). zaman bulduğumda düzelteceğim
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu 4. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi - Bursa (24 Mayıs 2008)
mavimor' Alıntı:
Gezi son derece keyifliydi her zamanki gibi.
Yeme içme konusunda bu kadar keyif alan arkadaşlar herhalde bizden farklı bir yolculuk yaptılar ben pek keyif alamadım bu gezinin yeme içme kısmından
Fotoğrafları ayıklamada zorlandım bu gezi sonrasında. çok verimli olduğunu düşünüyorum gezinin bu açıdan. Biraz gecikme olsa da ilk etapta ayıkladıklarımdan bazılarını gönderiyorum. değerli yorumlarınızı beklerim.
Bizler Tirilyede çok nefis bir balık ziyafeti çektik sizler o sırada fotoğraf çekiyormuşsunuz onun için farklı keyifler yaşamışız.Bizler daha karlıyız sizler yediğimiz balığa ortak olmadınız ama biz çektiğiniz nefis kareleri paylaşabiliyoruz.