Gezenbilir Fotoğraf Grubu 4. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi - Bursa (24 Mayıs 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BamBina Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,471
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu 4. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi - Bursa (24 Mayıs 2008)

arka taraftaki shell logosunu almayacağız diye kadraj bozuldu ama biz tamam gibiyiz

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu 4. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi - Bursa (24 Mayıs 2008)

kendi çektiklerim arasında en beğendiklerimden
duvardaki yansımalar
yaşlı amcanın duruşu
ayna
masanın ayağındaki kova

gezide fotoğraf çeken sadece bu kadar kişi mi vardı? Sedat, funda, derya, bekliyoruz fotoğraflarınızı

Sedat ?

Mustafa dur, Sedat daha Suriye fotolarını yükleyecek ilk önce, sonra Çanakkale sonra Bursa ;D

Funda yükledi

valla o kadar cok çekimden sonra bu kadar az foto yuklenmesi şaşırttı beni. sonuçta herkes yuklerse goremediklerimizi de farketmiş oluruz Sedat paşam nerelerdesin)

burada duvardaki renkler cok akustik çıkmış tebrikler

berksito' Alıntı:
kendi çektiklerim arasında en beğendiklerimden
duvardaki yansımalar
yaşlı amcanın duruşu
ayna
masanın ayağındaki kova

Çok benzer kareler var, bunlar da biraz farklı olarak seçtiklerim...

Tirilye - Zeytinbağı'nı biraz eksik bıraktık aslında. Yemek faslının uzaması ve vakit kaybı nedeniyle yeterince gezemedik. Allahtan biz birkaç kişi gruptan ayrılıp dalmışız Tirilye içlerine ama çok az kısmını gezebildik. Hani "hadin gidiyoruz, nerde kaldınız" şeklinde telefonlar yüzünden yarım bıraktık. Hatta çekilen düşmanın kaçarken son mermilerini atması misali, geri dönüşümüzde bizde son karelerimizi hızlı hızlı çekiverdik. Özetle Tirilye'den almamız gereken verimi alamamış olduk ve yeniden gidilecek yerler listesine aldık yeniden.

Mükemmel kareler, doyamadım Ellerinize sağlık.

Gerçekten çok keyifli kareler ve emeği geçen bizlerle paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum..nice nice devamını diliyorum..

Evet Caner, sana katılıyorum... O gezdiğimiz yerlere tekrar gidip, bir günü orda geçirmek gerekir diye düşünüyorum. Gerçekten kaçırdığımız kareler oldu. Eh, koşa koşa bir şeyleri çekmişim ben de

Hem acemi, hem fotoğraf cahili cesareti bir, iki, dört tane de ben yayınlayayım... )
Makine ne çektiyse o, fotograflar da makineden cıktığı gibi... ((^_^))
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
bu fotoğraflarda ustamız Caner'in tüyoları sayesinde böyle oldu... sağolsun, hepiniz sağolun....
[attachment=4]