Gezenbilir Fotoğraf Grubu Ahırkapı ve Edirne Kakava Şenliği Fotoğraf Gezisi (5 Mayıs 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atlantis Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 97
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,228
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu Ahırkapı ve Edirne Kakava Şenliği Fotoğraf Gezisi (5 Mayıs 2007)

Nursen yaa... Gayet iyi görünüyor fotolar...Sen de iş var :smiley:
Hadi hayırlısı....

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu Ahırkapı ve Edirne Kakava Şenliği Fotoğraf Gezisi (5 Mayıs 2007)

Arkadaşlar beni aranıza kabul ettiğiniz, arkadaşlığınız ve muhabbetiniz için teşekkür ediyorum. En kısa zamanda tekrar bir araya gelmek dileğiyle

Merhabaaa...

Hani size geçenlerde bir dergiden bahsetmiştim ya....
Derginin ismi ZOOMPLUS yazıyı yazdım ve gönderdim ama fotograf eksigimiz var, sedat gönderecek bugün ve acilen sizden de en beğendiğiniz bir fotografi göndermenizi rica ediyorum...

fotolari info@ajansaura.com adresime gönderirseniz memnun olurum, hee unutmadan küçük olmasın fotolar... en az 1 mb büyüklüğünde atarsanız ayarlarını ben burdan yaparım...

Noolur fazla bekletmeyin, dergi baskiya girmek icin bizi bekliyor ve baskıdan sonra herkese 1 adet dergi benden hediyeee....

Cem merhaba aramıza hoşgeldin. Edirne'de yanyanaymışız ama haberimiz yok işte. İnşallah bundan sonraki faaliyetlerimizde birlikte oluruz. Görüşmek üzere.

hosgeldin cem

eline saglık,fotograflar cok guzel...

Arkadaşlar herkese selamlar,

Tahsin Bey merhaba hoşgeldiniz.

Arkadaşlar Tahsin Bey'in 16 Mayıs 2007 Çarşamba günü Fototrek'te fotoğraf gösterisi olacak. Geçtiğimiz haftasonu yaşanan güzel anları Tahsin Bey'in objektifinden izlemek için müsaitseniz Fototrek'te toplanalım.

Görüşmek üzere.

bencede iyi olur toplanalım..

ama aksam saati isten cıkıp gelicem,yemekte ne var???

Yemekler benden (bu sana ve koza'ya özel, lütfen yanlış anlaşılmasın), sen hele bi gel de

tamam o zaman ;D ;D ;D

yemek konusundaki performansıma şahit oldunuz ve buna ragmen gel diyorsunuz

eminsiniz degilmi??

uyyyyy ayaküstü atıştırma yaparız Koza bambide kaşarlı dürüm, üstüne atom içilir yane :smiley:

O gün Tahsin için gidiyoruz gelenle rtoplaşalım meydanda bir yerde :smiley:

ayakustu atıstırma benı kesermı ki ::smiley:

geç oldu biraz ama:smiley:..

IMG_0131_resize.jpg

IMG_0167_resize.jpg

IMG_0166_resize.jpg

IMG_0165_resize.jpg

IMG_0161_resize.jpg

IMG_0152a_resize.jpg

IMG_0132_resize.jpg

IMG_0188_resize.jpg

IMG_0121_resize.jpg

IMG_0120_resize.jpg

IMG_0113_resize.jpg

IMG_0088_resize.jpg

IMG_0072_resize.jpg

IMG_0066_resize.jpg

IMG_0057_resize.jpg

IMG_0055_resize.jpg

IMG_0051_resize.jpg

IMG_0050_resize.jpg

IMG_0046_resize.jpg

IMG_0022_resize.jpg

IMG_0010_resize.jpg

Merhaba Arkadaşlar,
Sitede dolaştıkça ben de sizinle birlikte gezmiş gibi oldum. Paylaşım adına yazdığınız
satırlar ve yüklediğiniz kareler için hepinize teşekkürlerimi iletiyorum.

Gölyazı gezisini kaçırmışım malesef. Son zamanlarda siteye girme şansım olmamıştı.
Bugün haberim oldu, ama geç tabii ki. Neyse kısmet. Ne demişler: " Vermeyince Mabûd, neylesin Mahmut ".
Hakeza Edirne de öyle oldu. Başka zaman ve başka mekanlara diyelim hayırlısıyla.

Herşey gönlünüzce olsun.
Saygılarım, Sevgilerim ve Selâm ile...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,960
Kayıtlı Üye Sayımız
166,719
Kaydolan Son Üyemiz
gezentavuk

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.