A aura Kamp I Mesajlar 112 Tepkime Puanı 0 29 Eki 2007 #33 Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu İstanbul'u Gece Fotoğraflamaya Devam Ediyor hoş geldin 2rull, yaş ortalaması yok bizde, her yaştan, herkese açık gezi toplantılarımız...
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu İstanbul'u Gece Fotoğraflamaya Devam Ediyor hoş geldin 2rull, yaş ortalaması yok bizde, her yaştan, herkese açık gezi toplantılarımız...
SEVAL www.sevalduban.com Mesajlar 3,866 Tepkime Puanı 39 Web www.sevalduban.com 1 Kas 2007 #34 Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu İstanbul'u Gece Fotoğraflamaya Devam Ediyor beni de eklermisiniz
ufuk Hayat tökezledi ve topallayarak devam ediyor... Mesajlar 1,474 Tepkime Puanı 20 Yaş 50 Yer İSTANBUL Telsiz Çağrı Kodu TB1BB 1 Kas 2007 #35 Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu İstanbul'u Gece Fotoğraflamaya Devam Ediyor 01- Amina Seçeroviç 02- Mustafa Tekiner 03- Aliko 04- Sedat Açıl 05- Derya Bayrak 06- Elif Kıvrakoğlu 07- Reha Yurdakul 08- Ufuk Sarnık 09- Erdal Fenerci 10- Mustafa Eraslan 11- Mehmet Nesur Karaçar 12- Elif Ki 13- Tuğrul Arslan (2rull) 14- Seval
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu İstanbul'u Gece Fotoğraflamaya Devam Ediyor 01- Amina Seçeroviç 02- Mustafa Tekiner 03- Aliko 04- Sedat Açıl 05- Derya Bayrak 06- Elif Kıvrakoğlu 07- Reha Yurdakul 08- Ufuk Sarnık 09- Erdal Fenerci 10- Mustafa Eraslan 11- Mehmet Nesur Karaçar 12- Elif Ki 13- Tuğrul Arslan (2rull) 14- Seval
pınarkaracar Gezenbilir Fotograf Grubu Mesajlar 520 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL 2 Kas 2007 #36 Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu İstanbul'u Gece Fotoğraflamaya Devam Ediyor iyi gezmeler şimdiden seyretmeye doyamayacağımız kareler bekliyoruz
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu İstanbul'u Gece Fotoğraflamaya Devam Ediyor iyi gezmeler şimdiden seyretmeye doyamayacağımız kareler bekliyoruz
eLf Gezenbilir Fotoğraf Grubu Mesajlar 513 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul 2 Kas 2007 #37 Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu İstanbul'u Gece Fotoğraflamaya Devam Ediyor Benim isim iki kere geçmiş düzeltelim 01- Amina Seçeroviç 02- Mustafa Tekiner 03- Aliko 04- Sedat Açıl 05- Derya Bayrak 06- Elif Kıvrakoğlu 07- Reha Yurdakul 08- Ufuk Sarnık 09- Erdal Fenerci 10- Mustafa Eraslan 11- Mehmet Nesur Karaçar 12- Tuğrul Arslan (2rull) 13- Seval
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu İstanbul'u Gece Fotoğraflamaya Devam Ediyor Benim isim iki kere geçmiş düzeltelim 01- Amina Seçeroviç 02- Mustafa Tekiner 03- Aliko 04- Sedat Açıl 05- Derya Bayrak 06- Elif Kıvrakoğlu 07- Reha Yurdakul 08- Ufuk Sarnık 09- Erdal Fenerci 10- Mustafa Eraslan 11- Mehmet Nesur Karaçar 12- Tuğrul Arslan (2rull) 13- Seval
SEVAL www.sevalduban.com Mesajlar 3,866 Tepkime Puanı 39 Web www.sevalduban.com 2 Kas 2007 #38 Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu İstanbul'u Gece Fotoğraflamaya Devam Ediyor pınarkaracar' Alıntı: iyi gezmeler şimdiden seyretmeye doyamayacağımız kareler bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... sen neden gelmiyorsun sen de gel....
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu İstanbul'u Gece Fotoğraflamaya Devam Ediyor pınarkaracar' Alıntı: iyi gezmeler şimdiden seyretmeye doyamayacağımız kareler bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... sen neden gelmiyorsun sen de gel....
pınarkaracar Gezenbilir Fotograf Grubu Mesajlar 520 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL 2 Kas 2007 #39 Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu İstanbul'u Gece Fotoğraflamaya Devam Ediyor Ya nasıl da içimde kalmıştı gelemeyeceğim diye üzüldüm sizin adınıza desem yalan olur
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu İstanbul'u Gece Fotoğraflamaya Devam Ediyor Ya nasıl da içimde kalmıştı gelemeyeceğim diye üzüldüm sizin adınıza desem yalan olur
BamBina Zirve Mesajlar 2,198 Tepkime Puanı 1 3 Kas 2007 #40 Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu İstanbul'u Gece Fotoğraflamaya Devam Ediyor bana ne,bana ne gezelim,çekelim, şemsiye tutarız birbirimize ;D
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu İstanbul'u Gece Fotoğraflamaya Devam Ediyor bana ne,bana ne gezelim,çekelim, şemsiye tutarız birbirimize ;D
mustafa Gezenbilir Fotoğraf Grubu Mesajlar 434 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul Web www.mutlulugunfotografi.com 8 Kas 2007 #41 Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu İstanbul'u Gece Fotoğraflamaya Devam Ediyor bende gelemek istiyorum cumartesi akşamı olcak demi?
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu İstanbul'u Gece Fotoğraflamaya Devam Ediyor bende gelemek istiyorum cumartesi akşamı olcak demi?
ufuk Hayat tökezledi ve topallayarak devam ediyor... Mesajlar 1,474 Tepkime Puanı 20 Yaş 50 Yer İSTANBUL Telsiz Çağrı Kodu TB1BB 9 Kas 2007 #42 Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu İstanbul'u Gece Fotoğraflamaya Devam Ediyor YARDIMI OLUR DÜŞÜNCESİ İLE : BULUŞMAK ÜZERE...
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu İstanbul'u Gece Fotoğraflamaya Devam Ediyor YARDIMI OLUR DÜŞÜNCESİ İLE : BULUŞMAK ÜZERE...
mavimor Kamp II Mesajlar 202 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 9 Kas 2007 #43 Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu İstanbul'u Gece Fotoğraflamaya Devam Ediyor 10 Kasım 2007 Cumartesi günü saat 19.00'da Taksim Mitanni Kafe’de toplanıyoruz.. Ayrıntılar için ilk mesaja bakınız lütfen.
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu İstanbul'u Gece Fotoğraflamaya Devam Ediyor 10 Kasım 2007 Cumartesi günü saat 19.00'da Taksim Mitanni Kafe’de toplanıyoruz.. Ayrıntılar için ilk mesaja bakınız lütfen.
YOL SEDAT AÇIL Mesajlar 10,415 Tepkime Puanı 542 Yer İstanbul, Acıbadem Web www.sedatacil.com Telsiz Çağrı Kodu TB2FKL 9 Kas 2007 #44 Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu İstanbul'u Gece Fotoğraflamaya Devam Ediyor Harikasın Ufuk paşam
mavimor Kamp II Mesajlar 202 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 9 Kas 2007 #45 Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu İstanbul'u Gece Fotoğraflamaya Devam Ediyor Tekrar güncel katılım listesini yazıyorum: 01- Amina Seçeroviç 02- Mustafa Tekiner 03- Aliko 04- Sedat Açıl 05- Derya Bayrak 06- Elif Kıvrakoğlu 07- Reha Yurdakul 08- Ufuk Sarnık 09- Erdal Fenerci 10- Mustafa Eraslan 11- Mehmet Nesur Karaçar 12- Tuğrul Arslan (2rull) 13- Seval Burada ismi geçipte gelemeyecek olanlar var ise düzeltelim..
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu İstanbul'u Gece Fotoğraflamaya Devam Ediyor Tekrar güncel katılım listesini yazıyorum: 01- Amina Seçeroviç 02- Mustafa Tekiner 03- Aliko 04- Sedat Açıl 05- Derya Bayrak 06- Elif Kıvrakoğlu 07- Reha Yurdakul 08- Ufuk Sarnık 09- Erdal Fenerci 10- Mustafa Eraslan 11- Mehmet Nesur Karaçar 12- Tuğrul Arslan (2rull) 13- Seval Burada ismi geçipte gelemeyecek olanlar var ise düzeltelim..
mustafa Gezenbilir Fotoğraf Grubu Mesajlar 434 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul Web www.mutlulugunfotografi.com 9 Kas 2007 #46 Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu İstanbul'u Gece Fotoğraflamaya Devam Ediyor bende gelemek istiyorum 01- Amina Seçeroviç 02- Mustafa Tekiner 03- Aliko 04- Sedat Açıl 05- Derya Bayrak 06- Elif Kıvrakoğlu 07- Reha Yurdakul 08- Ufuk Sarnık 09- Erdal Fenerci 10- Mustafa Eraslan 11- Mehmet Nesur Karaçar 12- Tuğrul Arslan (2rull) 13- Seval 14- Mustafa Çoşkun
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu İstanbul'u Gece Fotoğraflamaya Devam Ediyor bende gelemek istiyorum 01- Amina Seçeroviç 02- Mustafa Tekiner 03- Aliko 04- Sedat Açıl 05- Derya Bayrak 06- Elif Kıvrakoğlu 07- Reha Yurdakul 08- Ufuk Sarnık 09- Erdal Fenerci 10- Mustafa Eraslan 11- Mehmet Nesur Karaçar 12- Tuğrul Arslan (2rull) 13- Seval 14- Mustafa Çoşkun
D dolores Yeni Üye Mesajlar 1 Tepkime Puanı 0 9 Kas 2007 #47 Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu İstanbul'u Gece Fotoğraflamaya Devam Ediyor merhaba.. yeni üyeyim.. facebook'ta gördüm geziyi, orada 74 kişi geliyor görünüyor ama sanırım 14 kişidir dogru olan? Sevgiler, Buket Yaman
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu İstanbul'u Gece Fotoğraflamaya Devam Ediyor merhaba.. yeni üyeyim.. facebook'ta gördüm geziyi, orada 74 kişi geliyor görünüyor ama sanırım 14 kişidir dogru olan? Sevgiler, Buket Yaman
caner Ayinesi iştir kişinin, lafına bakılmaz. Mesajlar 332 Tepkime Puanı 0 Web www.flickr.com 9 Kas 2007 #48 Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu İstanbul'u Gece Fotoğraflamaya Devam Ediyor Mustafa ben geleceğim. Behiye de gelecekti. 2 kişi yani.
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu İstanbul'u Gece Fotoğraflamaya Devam Ediyor Mustafa ben geleceğim. Behiye de gelecekti. 2 kişi yani.