Gezenbilir Fotoğraf Grubu Taksim'den Sirkeci'ye Fotoğraf Gezisi (30 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Fasaryonist Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 96
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,032
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu Taksim'den Sirkeci'ye Fotoğraf Gezisi (30 Kasım 2008)

BamBina' Alıntı:
Mustafa, tüm gezi boyunca ''Makinede toz var, çekesim yok'' diye dert yandığımda sen nerelerdeydin ? :D
Ehaueha ya bu toz değil. Direkt blackhole :smiley: Çekip götürür vallahi.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu Taksim'den Sirkeci'ye Fotoğraf Gezisi (30 Kasım 2008)

tozdan öte bişi bu ya

Güzel moral verdiğiniz için teşekkür ederim. ;D

Toz toz, temizlettireceğim bu günlerde. :smiley:

bize inat temizleyeceksin bu gidişle aslında moralden ziyade zorla yaptırma gibi oluyor : ) rica ederiz : ))

Ben şimdilik sephia'ları göndereyim :smiley:

IMG_2102.JPG

IMG_2103.JPG

IMG_2107.JPG

IMG_2120.JPG

IMG_2124.JPG

IMG_2126.JPG

Unutmadan bende de bu sigara olayı ağırlıkta olmuş. Hatırlatmadan edemeyeceğim. Sigara öldürmeden önce süründürür :smiley:

Ellerinize, gözlerinize, düşüncenize sağlık, çok güzel pozlar. Bu ayrı bir iş . Pür dikkat karelere defalarca baktım. Off-road gezilerimizde sizlerle beraber olabilmek için neler vermezdim :smiley: (En azından 3 kişilik yer) :smiley:

Jeep34' Alıntı:
Ellerinize, gözlerinize, düşüncenize sağlık, çok güzel pozlar. Bu ayrı bir iş . Pür dikkat karelere defalarca baktım. Off-road gezilerimizde sizlerle beraber olabilmek için neler vermezdim :smiley: (En azından 3 kişilik yer) :smiley:

Yeter ki bize yer olsun, fotoğraf çekebileceğimiz hiç bir geziye, özellikle de off road gezilere, hayır demeyiz. :smiley:

yoğunluktan foto ekleyemedim :D ki ilk ekleyenlerdenimdir genelde.

Şimdilik kompakt makine ile çektiklerim... (slr için aktarım kablom yoktu :D )

ca667c37beaa0f3c7edb770269a0460f.jpg

4c2eacef3442ee213c6058b5a564ea96.jpg

e16c22aff57576263dfcf6ce9a1ac7d0.jpg

aea725f3a726effc39a7131edc6dd98f.jpg

1411bcb86310593fab66ff0b72daa64b.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR