Gezenbilir Fotoğraf Grubu Taksim'den Sirkeci'ye Fotoğraf Gezisi (30 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Fasaryonist Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 96
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,059
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu Taksim'den Sirkeci'ye Fotoğraf Gezisi (30 Kasım 2008)

BamBina' Alıntı:
Mustafa, tüm gezi boyunca ''Makinede toz var, çekesim yok'' diye dert yandığımda sen nerelerdeydin ?
Ehaueha ya bu toz değil. Direkt blackhole Çekip götürür vallahi.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu Taksim'den Sirkeci'ye Fotoğraf Gezisi (30 Kasım 2008)

tozdan öte bişi bu ya

Güzel moral verdiğiniz için teşekkür ederim. ;D

Toz toz, temizlettireceğim bu günlerde.

bize inat temizleyeceksin bu gidişle aslında moralden ziyade zorla yaptırma gibi oluyor : ) rica ederiz : ))

Unutmadan bende de bu sigara olayı ağırlıkta olmuş. Hatırlatmadan edemeyeceğim. Sigara öldürmeden önce süründürür

Harika isler cıkmıs dunku geziden... Herkesin ellerine aklına emegine bilgisine ilgisine saglık.. )

Ellerinize, gözlerinize, düşüncenize sağlık, çok güzel pozlar. Bu ayrı bir iş . Pür dikkat karelere defalarca baktım. Off-road gezilerimizde sizlerle beraber olabilmek için neler vermezdim (En azından 3 kişilik yer)

Yeter ki bize yer olsun, fotoğraf çekebileceğimiz hiç bir geziye, özellikle de off road gezilere, hayır demeyiz.

yoğunluktan foto ekleyemedim ki ilk ekleyenlerdenimdir genelde.

Şimdilik kompakt makine ile çektiklerim... (slr için aktarım kablom yoktu )