Gezenbilir Hatay Grubu; Amanoslar Aktepe Tandır Akkaya Offroad Keşif Gezisi (30 Ocak 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan maliarslan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 112
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,038
Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu; Amanoslar Aktepe Tandır Akkaya Offroad Keşif Gezisi (30 Ocak 2011)

küçük ağa' Alıntı:
güney ben 31.12.2003 yılında emekli oldum boş gezmek beni hasta ettiği için ayrıca köylülerim bir yere gitmeyeyim diye yokluğumda beni köye muhtar seçmişler bende bilgi birikimimi mezara götürecek değilim bu görevin gereklerini yerine getiriyorum senin anlayacağın ben muhtarım benim alnımda ye yazıyor yedir değil.bektaşi bir köyden geçiyormuş bakmış köylüler ırmağın kenarında telaş büyük ne oldu ne var demiş köylüler muhtar ırmağa düştü onun telaşındayız elini uzat ver seni kurtaralım diyoruz ancak kafa sallıyor birşey yapamıyoruz demişler bektaşi kenara çekilin demiş elini ırmaktaki muhtara uzatmış bağırmış muhtar,muhtar al el imi demiş muhtar pat yakalamış sudan çıkmış ve kurtulmuş.

Sedat Bey,

Şaka bir tarafa,sizlerle gezide keyifli oldu,forumlarda ayrı keyifliymiş.En başında dediğim gibi emeği geçen herkese teşekkürler.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu; Amanoslar Aktepe Tandır Akkaya Offroad Keşif Gezisi (30 Ocak 2011)

THROTTLE' Alıntı:
Sedat Bey,

Şaka bir tarafa,sizlerle gezide keyifli oldu,forumlarda ayrı keyifliymiş.En başında dediğim gibi emeği geçen herkese teşekkürler.
ben sizlere teşekkür ederim bizlere eşlik edip resim işi dersini yaptığınız için abin yazmış link gönder diye ben bu sayfadan başka yerde yazı nasıl yazılır bilmiyorum vaziyete görede forum kurallarını ihlal etmişim ancak tlfla söylerim

erkingedik' Alıntı:
Sedat abi,

Bu kardeş ayda bir gelir, kahvaltı,konaklama,akşam yemeği,öğle yemeği
şimdi birde offroad keyfi eklendi bunların hepsini beleşe getirir
ama üç foto içinde pamuk eller cebe girsin ister,:smiley:

Ama kardeştir, atamazsın, satamazsın:smiley:

Şaka bir yana fotoğraflar çok güzel hepinizin eline sağlık.

Not: abi bana şu rüzgarlıkların linkini gönder valla çözemedik hala utanıyorum!!!
erkin bilen biri geldi link gönderme işi tamam

http://www.carid.com/1988-mitsubishi-montero-deflectors/gts-wind-deflector-86634.html

Arkadaşlar, ALLAH muhabbetinizi artırsın. Araya girmiş gibi olmayayım AMA bugün ani bir kararla, Diyarbakır merkezine 70km uzaktaki, ŞANLIURFA, Siverek ilçesine bağlı Karacadağ kayak merkezine bir gezi yaptık. Orada 5 saat geçirdik, merkezde sadece biz (2 kişi) olunca dilediğimiz gibi, bol bol kayak yaptık. Normalde sadece hafta sonları açık olan kayak merkezi, şansımıza bugün açıktı. Geçen yıl ise Perşembe günü yaptığımız gezide, merkez kapalı olunca, karda birkaç fotoğraf çekip geri dönmek zorunda kalmıştık.

Geziye ait fotoğrafları aşağıdaki linkte paylaşıma ve beğeninize sunuyorum...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=68561.0

valla biz en önde Yaşar Hoca ile yolu açmakla, yoldaki tehlikeli olabilecek yerleri gözetirken ve arkadaki arkadaşları ::smiley: gözetirken sizler bol bol resim çekmişsiniz. biz de acaba bi şey mi oldu o nedenle mi geciktiniz diye düşünüyorduk... ikide bir de anons geçiyorduk. meğerse arkadaşlar keyf yaparlamış ;D güzel resimler çekmişsiniz. ellerinize sağlık.

tanımaz olur mu canım? zaten sizin olduğunuzu öğrenince içi rahatladı. ister istemez içinde şüphe vardı ama adınızı duyunca rahatladı.

THROTTLE' Alıntı:

Throttle resimler gerçekten güzel. elindeki makina da amatörlerin kullandıklarından farklıydı. fotoğraf işi ile ciddi ciddi ilgileniyor musun yoksa hobi olarak mı bu kadar ustalaştın merak ettim doğrusu... özellikle Captivayo güzel yakalamışsın.

menderessereflisan' Alıntı:
Arkadaşlar konu kısa ve net: Doğru olanı hepimiz biliyoruz. Gereken uyarıyıda yaparız. Ancak bu konuyu burada daha fazla tartışırsak "Hatay off-road grubu" için hiç iyi reklam olmaz diye düşünüyorum. Şİmdi işin güzel tarafına gelelim. 6.ŞUBAT 2011 de neredeyiz. Tercihim ATİK-PAYAS. yada Alternatif olara KOZAKLI-MADENLİ öneririm. Ama ne olursa olsun biraz off road olsun.

bu aktivite düşünülüyor mu acaba?

maliarslan' Alıntı:
Throttle resimler gerçekten güzel. elindeki makina da amatörlerin kullandıklarından farklıydı. fotoğraf işi ile ciddi ciddi ilgileniyor musun yoksa hobi olarak mı bu kadar ustalaştın merak ettim doğrusu... özellikle Captivayo güzel yakalamışsın.
Övgün için teşekkür ederim.Fotoğraf benim için bir hobi,profesyonelliğe taşımak istiyorum ama çok meşakatli ve zaman isteyen bir iş.Ustalaşmaya gelince,ustalık daha çooook fırın ekmek gerektiren bir mertebe,şimdilik çıraklık evresindeyim. ::smiley:
Fotoğrafları ham hali ile koymadım.Üzerlerinde birazcık oynadım ;D Foruma koymak için çözünürlüğünü düşürmek zorunda olmasaydım daha güzel sonuçlar görebilirdiniz.

[attachment=1]

DSC02654.jpg

DSC02658.jpg

DSC02659.jpg

DSC02660.jpg

DSC02661.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri