Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu; Amanoslar Aktepe Tandır Akkaya Offroad Keşif Gezisi (30 Ocak 2011)
Sedat Bey,
Şaka bir tarafa,sizlerle gezide keyifli oldu,forumlarda ayrı keyifliymiş.En başında dediğim gibi emeği geçen herkese teşekkürler.
küçük ağa' Alıntı:güney ben 31.12.2003 yılında emekli oldum boş gezmek beni hasta ettiği için ayrıca köylülerim bir yere gitmeyeyim diye yokluğumda beni köye muhtar seçmişler bende bilgi birikimimi mezara götürecek değilim bu görevin gereklerini yerine getiriyorum senin anlayacağın ben muhtarım benim alnımda ye yazıyor yedir değil.bektaşi bir köyden geçiyormuş bakmış köylüler ırmağın kenarında telaş büyük ne oldu ne var demiş köylüler muhtar ırmağa düştü onun telaşındayız elini uzat ver seni kurtaralım diyoruz ancak kafa sallıyor birşey yapamıyoruz demişler bektaşi kenara çekilin demiş elini ırmaktaki muhtara uzatmış bağırmış muhtar,muhtar al el imi demiş muhtar pat yakalamış sudan çıkmış ve kurtulmuş.
Sedat Bey,
Şaka bir tarafa,sizlerle gezide keyifli oldu,forumlarda ayrı keyifliymiş.En başında dediğim gibi emeği geçen herkese teşekkürler.