Gezenbilir Hatay Grubu; Sarıseki Kanyonu Offroad Gezisi (16 Ocak 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan küçük ağa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 182
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,748
Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu; Sarıseki Kanyonu Offroad Gezisi (16 Ocak 2011)

EST ABİİ AMA YAKINDA GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL ŞEYLER YAPACAĞIZ.özellikle profesyonel film hazırlıyorum ben bu gezide fotoğrafın yanında bayada video çektim... daha fotoları yüklemeye devam ederim var baya daha selametle.BENİM KAHVEYLE ARAM İYİ OLMADIĞI İÇİN İÇMEDİM AMA KAHVE İÇİN TEŞEKKÜRLER :smiley: herkese iyi geceler

Etiketler

yasarergun' Alıntı:
hayır zeytinobadan çıkıp akkayadan da dönebiliriz payasa geçmeyi de deneyebiliriz ama payasa geçme garantimiz olmaz
yaşar hocam duyuruda payası deneme olarak belirt yazıdaki gibi iki semaver az oluyor en az 3 veya 4 semaverimiz olsun yoksa ben büyük semaveri devreye koyacagım büyük semaver daha iyi çay tek elden çıkıyor lakin geç kaynıyor istersen getireyim büyük semaveri

gerçekten muhteşem bi geziydi çok şanslı hissedyorum kendimi bu güzelliklere şahit olduğum için.. fotoğraflar için teşekkür edyor ve devamını bekliyoruz :smiley:

Hocam duyuruyu en kısa sürede açarım asıl hedef tandır geçebilirsek payas ama iki yerde ciddi şelale var oralarda senelerdir araba gitmediğini biliyorum zor geçeriz gibime geliyor. Bu defa yarım günlük offroad olmaz. Tam gün ancak biter ister tandır ister payas farketmez. O nedenle kimse semaver getirmesin biz büyük semavere takılalım :smiley:

yasarergun' Alıntı:
Hocam duyuruyu en kısa sürede açarım asıl hedef tandır geçebilirsek payas ama iki yerde ciddi şelale var oralarda senelerdir araba gitmediğini biliyorum zor geçeriz gibime geliyor. Bu defa yarım günlük offroad olmaz. Tam gün ancak biter ister tandır ister payas farketmez. O nedenle kimse semaver getirmesin biz büyük semavere takılalım :smiley:
tamam hocam allah utandırmasın mahmut beyi getirmeyi ihmal etmeyin güzel fotoğrafları var iyi bir gaye için çalışıyor bizde destek olalım

Fotoğrafları paylaşan herkese teşekkür ederim. Mahmut Kardeşim sen bu işi biliyon yahu :D

Arkadaşlar, Mahmut Bey geçtiğimiz pazar günü mesleki açıdan çok önemli bir gününü bir şekilde ayarlayıp (bir şekilde arazi olarak ;) bizimle gelmişti. Teşekkür ederiz.

Terör endişesinden gelmeyi düşünmeyen arkadaşları da, Feridun Abi'den öğrendiğim taktiği uyguladım ve geldiler. O üç harfli örgüt gelirse benim hesabıma dedim :D ve geldiler. Teşekkür ederim.

Mahmut Kardeşim senin ne kadar yetenekli olduğunu herkes gördü. Bundan sonra misafirin Başbakan olsa Hatay Gezenbilir Off-Road Grubu seni sürüklüye sürüklüye götürür ona göre :D :D :D

Sonraki hafta hedef tandır yaylası olabilir

[/quote]
YAŞAR hocam: simdi ben hafta sonununu nasıl bekleyecem.MENDERES hocamın dediği gibi gezi başlığını hemen açalım.SEDAT aşkanım semaveri kapsın ERDİNÇ te Sucukları alsın.Ya ben ne yapacaktım ben görevimi unuttum Sedat Başkanım banada bir görev bulur. ::smiley:mesela taşları yoldan atar yol açarım,mangal yakmayı Yaşar hocadan devralırım. ;) ;D

küçük ağa' Alıntı:
yaşar hocam sen güzergahı tam yaz yani aktepeden girip payastan çıkacak şekilde ben bir araştırma yapayım zaman olarak yetişebilirmiyiz

Haydi arkadaşlar Tandır, çörek, börek farketmez, adını koyalım artık yeni rotanın. Koyalım ki hem iş plaımızı yapalım hem de patlamaya hazır heyecanımıza bir parmak bal çalalım. Yoksa içimizde patlar :smiley:

Mahmut bey, resimler süper elinize sağlık.

Sedat bey, Yaşar bey yeni proğramı 4x4 gözle bekliyoruz.

Bu arada bizim konu forumda yer değiştirmiş, neden anlamadım ama sanırım moderatörümüz böyle ön görmüş:smiley: sağlık olsun

Herkese merhaba,
Bülent ben. Erkinin co-pilotu.
Bana olağanüstü bir tecrübe yaşatan ve hiç yabancılık hissettirmeyen sizlere canı gönülden teşekkür etmek istedim.
Umarım en kısa zamanda tekrar görüşebiliriz.

erkingedik' Alıntı:
Mahmut bey, resimler süper elinize sağlık.

Sedat bey, Yaşar bey yeni proğramı 4x4 gözle bekliyoruz.

Bu arada bizim konu forumda yer değiştirmiş, neden anlamadım ama sanırım moderatörümüz böyle ön görmüş:smiley: sağlık olsun

Forumun işleyişine göre önce ilan ettiğimiz etkinliğin yapılmasından sonra resim paylaşımı için başka bir başlığı offroad gezilerimiz başlığında açıp resimlerin oraya eklenmesi lazımdı sağolsun arkdaşlar yapmış bizim yerimize

bunlarda benden

DSC00001.jpg

DSC00002.jpg

DSC00003.jpg

DSC00011.jpg

DSC00014.jpg

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67779.msg817427#msg817427

İki hafta sonraki konu başlığını açtım bu defa 20 araçlık konvoy olacak gibi herkes telsizini yanında getirsin bataryalar yeni şarj edilmiş olsun. Telsizi olmayanlara ben telsiz getireceğim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR