KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)
Aracında boş yer olan arkadaşlar hangi istikametten gideceklerini ve kaç kişilik boş yeri olduğunu yazarlarsa aracı olmayan arkadaşlarımız kendileriyle iletişime geçebilirler.
Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)
Mustafa Abi ellerine sağlık, güzel olmuş çalışmalar. Organizasyon için uğraşan çalışan arkadaşlar sizlerede çok teşekkürler.
Gerek yağış gerekse bir dostumun doğum günü nedeniyle bu akşam kamp yapma hayellerim suya düştü. Yarın sabah 7:50'de Ikea'da ya da Ümraniye Sanayi civarında ki her hangi bir yerde buluşarak iki, üç kişiyi alabilirim.
Yer:Huma-oto off-road gezisi ve tanışma toplantısı buluşma alanı
Menü: Balık(istavrit),çoban salata,keçi peyniri,rakı,köy ekmeyi+sabah kahvaltısı menemen.
Tarih:25.10.2006 cumartesi
Davetliler:Gezenbilir grubu müsait olup kamp atmak isteyenler.
tugsan75' Alıntı:
Yer:Huma-oto off-road gezisi ve tanışma toplantısı buluşma alanı
Menü: Balık(istavrit),çoban salata,keçi peyniri,rakı,köy ekmeyi+sabah kahvaltısı menemen.
Tarih:25.10.2006 cumartesi
Davetliler:Gezenbilir grubu müsait olup kamp atmak isteyenler.
Menemen faslına yetişemem ama rakı balık faslında oradayım. Masanın yanında bir masalık daha yer bırak Tuğsan.
Keşke hava bozuk olmasaydıda Şile limandan şöyle taze taze denizden yeni çıkmış bir kasa balık alıp gelirdim.Ama dur bakalım bugün biraz dolanayım,eşe dosta haber salayım. Bulurum Şilede bir kasa balık
Kocaeli ve Sakarya'dan gelecek arkadaşlar;
Yarın Ağvada kaç araç,hacıllı girişinde kaç araç olacak acaba? Bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar.Ben bugün Öğlen çıkıp aktivite alanına gidiyorum.Öğlene kadar yazabilirseniz sevinirim.
Fatih köprüsü ile buluşma ve start yeri olan bolge yaklaşık 90 km hızla ne kadar sürede alınır? saat 9.30 da start noktasında olabilmemiz için köprüyü en geç saat kaçta geçmemiz gerekiyor.
o taraflara hiç gitmediğim için bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum...
Şileye kadar 90km normal hatta az ama şileden sonra ortalama hız 40- 50 gibi hatta dahada düşebilir. Şileden sonrada tahmini 40 - 50 dk filan bi süra alır.
Bende 6 kilo var yettiği kadar yeriz abi olaki biterse gider gene alırız.Ama rakı 1 lt var.Ben bugün saat 16:00 gibi kamp alanındayım işini bitiren gelsin.
Start yeri şilenin girişindeki ana kavşak ışıklar oradan itibaren kamp alanı 28km 600 metre.Işıların orada km yi sıfırlayın muhakkak olaki bir kaybolmada yol notunu rahat takip edersiniz.