KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Evet yaaa.biz her ihtimale karşı yine de mangal falan alsak mı ? Gerçi benim bildiğim Huma oto değil 50 kişi 100 kişi 500 kişi de gelse en iyi şekilde yine ev sahipliğini yapar, maksat zaten yemek içmek değil...
Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)
Arkadaşlar maalesef ben katılamıyorum 25-26-27-28 Ekimde yapılacak SELANİK ADVENTURE TROPHY 2008 e katılıyorum co pilotumda Onur Uzbaşaran size iyi eğlenceler diliyorum
Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)
ağbi gerçekten teşekkürler benim ilk deneyimim olacak 2 takımız Mehmet Becce-Cemil Islıkçı Hüseyin Avşar-Ali Günpay olarak inşallah keyifli vakit geçiririz tekrar teşekkürler sizlere bol eğlenceler
Alicim sana başarılar.Böyle tecrübeli,profesyonel off-road cularla bir organizasyonda olmak herkese nasip olmaz,ömürboyu unutamıyacağın bir maceraya hazırlan,şimdiden başarılar ve tebrikler.
tugsan75' Alıntı:
Alicim sana başarılar.Böyle tecrübeli,profesyonel off-road cularla bir organizasyonda olmak herkese nasip olmaz,ömürboyu unutamıyacağın bir maceraya hazırlan,şimdiden başarılar ve tebrikler.