Gezenbilir İran Demavend Tırmanışı (Ocak 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erthem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 105
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,629
Ynt: Gezenbilir İran Demavend Tırmanışı (Ocak 2007)

01/02/08

CIMG1365.jpg

CIMG1366.jpg

9:00 Sabah Erkenden Uyanıyoruz Marketten Bir Şeyler Alıp Dağ Evinde Kahvaltı Hazırlıyoruz Kendimize, ama Rıza Bize Kötyü Haberi Veriyor Reine – Tahran Arasındaki Yola Çığ Düşmüş Yol Kapalıymış, Beklemeye Devam

CIMG1370.jpg

14:00 Saat Öğlen Oldu Ama Yol Hala Kapalı Bu Bekleyiş Arasında Zirve Defterini Karıştırıyoruz Ve Bizlerde Bir Şeyler Yazıyoruz

CIMG1371.jpg

CIMG1379.jpg

Akşama Doğru Yol Açıldı Ve Hemen Bir Ayarlayıp Tahrana Dönüyoruz

Etiketler

02/02/08

CIMG1384.jpg

CIMG1385.jpg

CIMG1386.jpg

Gece Otelde Güzel Bir Uykunun Ardından Tekrar Tahran Sokaklarındayız,

CIMG1388.jpg

CIMG1391.jpg

CIMG1393.jpg

CIMG1395.jpg

3 Kez İçki içenin İdam Cezasına Çarptırıldığı bir Ülkede Sıradan bir Büfede Efes Pilsen Görmek Şaşırtıyor Bizi Sonra Anlıyoruz ki Efesi Efeslikten Çıkmış Olmuş Zemzem Efes :D

CIMG1396.jpg

CIMG1397.jpg

İran Sokaklarında Kendi İmalatları Bu Motorları Ve Peykan Otomobilleri Görüyoruz, Bu Motorlara Yüklenen Yüklerin Hepsi Bizim İstahat Hatti Bölümüne Takılanları Çıldırtacak Cinsten Kareler

CIMG1401.jpg

CIMG1402.jpg

İsmail Ağbi Karmaşık İran Trafiğini Fotoğraflamakla Meşgul , Herhalde Anlayamadığı Bu Trafik Sistemini Fotoğraflayıp Evde Mikroskop Altında Çözmeye Çalışacak :D

CIMG1403.jpg

CIMG1404.jpg

03/02/08

CIMG1407.jpg

Yasemini Dün Gece İngiltere Yolcu Ettik Bizde Bugün Öğlen 14:00 Gibi Otobüsümüz Var Türkiye ye 25.000 Tümene Erzincana Kadar Aldık Biletlerimizi Otobüs İstanbul a Devam Ediyor

CIMG1410.jpg

CIMG1411.jpg

CIMG1412.jpg

:D :D

CIMG1413.jpg

CIMG1417.jpg

CIMG1418.jpg

CIMG1420.jpg

CIMG1422.jpg

Otobüs Terminaline Giderken Azadi Meydanından Geciyoruz Karşımızda İranın Özgürlük Anıtı

CIMG1425.jpg

CIMG1426.jpg

Tahran Otobüs Terminali Ve Türkiyeye Doğru Bir Yolculuk Öncesi Son Tahran Kareleri

04/02/08

CIMG1428.jpg

CIMG1429.jpg

Sabah 4 Gibi Kürbulak Sınır Kapısından İranı Arkamızda Bırakarak Giriş Yaptık Türkiye ye Ve 9 Gibi Erzurumdaydık, Ben Burada Diğer Ekip Üyelerinden Ayrılıyorum Ve Erzurum Otobüs Terminalinden Önce Trabzona Sonrada Orduya Yola Koyuluyorum, Akşam 23: 00 Gibi Evdeyim

CIMG1430.jpg

Bu Fotoğrafta 4200 m. III Shelterde Çekindim, Fotoğrafın Mazisi Geniş Murat Ayduran a Sevgilerimle ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Damavand2008KResimler113.jpg

Keyifle okudum, teşekkür ederim güzel resimler ve yazdıklarınız için ;)

Teşekkür Ederim Arkadaşlar
Fotoğraflar Devam Edecek Ama Şimdilik Bu Kadar Epeyce Yoruldum, Anı Fotoğraflarla Yaşayabilirsiniz

Saygılarımla

Başkanım çok güzel bir etkinlik olmuş...Hepinizi tebrik ederim...Başından sonuna kadar büyük bir heyecanla okudum...O kadar güzel anlatmış vede görüntülemişsiniz ki adeta sizlerle birlikte bende ordaymışım gibi kaptırdım kendimi :D Umarım daha nice güzel faaliyetlerde bulunursun...

güzel anlatım ve etkileyici fotoğraflar için çok teşekkür ederim
elinize, gözünüze, objektifinize sağlık
büyük emek harcanmış, çok güzel bir etkinlik olmuş
paylaşım için tekrar tekrar teşekkürler, okumak ve fotoğraflarda gezinmek çok keyif verici

AYDURAN' Alıntı:
Başkanım çok güzel bir etkinlik olmuş...Hepinizi tebrik ederim...Başından sonuna kadar büyük bir heyecanla okudum...O kadar güzel anlatmış vede görüntülemişsiniz ki adeta sizlerle birlikte bende ordaymışım gibi kaptırdım kendimi :D Umarım daha nice güzel faaliyetlerde bulunursun...

inşallahh murat paşam inşallahh :D

AYDURAN' Alıntı:
Çok teşekkür ederim Erdem ;) (Her ne kadar renkli takım tutmasamda :D :D :D )

:D :D :D

yücel' Alıntı:
güzel anlatım ve etkileyici fotoğraflar için çok teşekkür ederim
elinize, gözünüze, objektifinize sağlık
büyük emek harcanmış, çok güzel bir etkinlik olmuş
paylaşım için tekrar tekrar teşekkürler, okumak ve fotoğraflarda gezinmek çok keyif verici

Teşekkür Ederim

Erdeeemmmm

Seni acayip kıskanıyorum şu anda :(
Çok güzel görünüyor herşey...
Fotoğraflarda çok güzel...Eline sağlık canımm ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,979
Kayıtlı Üye Sayımız
166,730
Kaydolan Son Üyemiz
Attila Aykan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR