Gezenbilir İran Demavend Tırmanışı (Ocak 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erthem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 105
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,357
Ynt: Gezenbilir İran Demavend Tırmanışı (Ocak 2007)

Sedat Hocam Keşke Yaptığınız Demavent Kış Solu Tırmanışının Faaliyet Raporunuda Gezenbilirde Yer Verseniz Güzel Olurdu. Bildiğim Kadarıyla Tırmanışınız, Türkiyede En Yükseğe Yapılan İlk Kış Solo Olmanın Yanı Sıra, Demavente de Yapılan İlk Türk Kış Solo Özelliğide Vardı, Yanlışım Varsa Düzeltin

Saygılarımla

Etiketler

Erdem'im, sen böyle dersin de ben koymam mı?
Raporu 2001 Ocak ayında kaleme almıştım. Biraz düzenleme yapıp buraya koyacağım. Aynı zamanda bizim portala da yükleyeceğim.
Sevgiler...

Sedat' Alıntı:
Erdem'im, sen böyle dersin de ben koymam mı?
Raporu 2001 Ocak ayında kaleme almıştım. Biraz düzenleme yapıp buraya koyacağım. Aynı zamanda bizim portala da yükleyeceğim.
Sevgiler...
Teşekkürler Sedat Hocam,

Faaliyet raporunda tırmanış denemesi sonrası hava durumu bilgisi yazılmadığı için iyi niyetli bir soru idi. Zirve denemesi günü soğuk ve fırtına konusunda söylenebilecek bir söz yok.
Tahminim zamanınızın kısıtlı olduğu, en azından iş yerlerinden ve okullardan belli izinler alındığı yönündeydi. Zamanında dağcılıkla aynı ortamda uğraştığımız zamanda en azından İsmail Abi'nin benim karakterimi bildiğini zannediyorum.
Sedat'la Eskişehir'den ayrıldıktan sonra çok görüşemesem de beni motosiklet camiasından bilerek bu sözleri kaleme aldığını tahmin edebiliyorum.

sanırım onur'un sorusuna benim verdiğim cevap bir parça yanlış anlaşıldı ve olay hırs yorumlamasına doğru kaydı. onur'un tamamen haklı olduğunu söylemeliyim. esas sorun zaman ve bekleme sorunuydu, yani iki üç gün beklemek gibi bir şansımız yoktu.

benim açıklamam ise bu sorun varken hırsa kapılıp zirveyi zorlamanın anlamsızlığı yönünde öylesine bir açıklamaydı. yoksa biliyorum onur bize asla zorlamalıydınız gibi bir amaç ve ifadeyle böyle bir soru yöneltmedi. eskişehir dağcılığın felsefesini görmüş ve anlamış birisi olan ve ayrıca onur'un tecrübesine güvenerek bundan eminim.

bilgilerinize.

saygılar.

yolunuz da yüreğiniz de sevgi dolu olsun.

Ahh ahh bir gün erken gelebilseydiniz Dağ evlerine .
Ne güzel olurdu. :(

yaramızı deşmeeee....

şaka bir yana haklısın. ama bir çok konu var, örneğin yasemin bir gün gecikmeseydi, uçağı tahran'a inebilseydi vs.....

ve daha birkaç neden sayabilirim. hava 2 saat sonra, yani beklenen zamanda patlasaydı biz zirvedeydik vb.......

hayırlısı dostlar. başka sefere, hem beraber gideriz.

selamlar.

İsmail Abii Tırmanışın Teknik Raporunu Yazsandaa Bilgilensek Bizde Ne Yapmışız Ne Etmişiz. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,962
Kayıtlı Üye Sayımız
166,720
Kaydolan Son Üyemiz
Serhat YILDIRIM

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR