Gezenbilir İzmir; Evka-4 Yamanlar Zirve - Harmandalı Doğa Yürüyüşü (17 Mart 2013)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,722

Etiketler

Ynt: Gezenbilir İzmir; Evka-4 Yamanlar Zirve - Harmandalı Doğa Yürüyüşü (17 Mart 2013)

Çılgınca bir gündü. Bornova'dan girip Harmandalıdan çıkmak, her babayiğidin harcı değil. Hayatlarında ilk kez doğa yürüyüşüne katılan ve donanımı olmadığı halde 27 km yürüyüşü başarıyla tamamlayan iki arkadaşımızı Zülal ve Özge'yi kutlarım. Rehberimiz Murat Öz'ü bilen bilir, peşi sıra yürümek zordur, ancak, bu zor parkurda bu kadar farklı katılımcıları erime ulaştırarak ne kadar bu konuda usta olduğunu gösterdi. Dağlara tırmanmayı onun peşinde başladım ve hala en çok güvendiğim rehberdir. Kendisine teşekkür ederiz. ;D

Ynt: Gezenbilir İzmir; Evka-4 Yamanlar Zirve - Harmandalı Doğa Yürüyüşü (17 Mart 2013)

İyi günler
Sy Öz
Çok güzel bir etkinlik olmuş,paylaşım için teşekkür ederim.
Saygılar

Rica ederim ağabey.
Ben teşekkür ederim.

Tek başıma bu parkuru nasıl yürüdüğüme bende şaştım Pazar günü.
Rota farklı olsa da ( Verem Savaşa uğramadan Tantalos Kayasına geçmek parkuru uzattı) çok uzundu gerçekten.
27 Km çok uzun görünmese de iniş çıkış grafiklerini Kadir yollar inşallah.

KML dosyasını atsa çok iyi olur.

Keyifli bir yürüyüş gerçekleştirmişsiniz gibi görünüyor fotoğraflardan. Paylaştığınız için teşekkürler

Öyle oldu. Uzun bir yürüyüştü ama başarı ile tamamladık.