Gezenbilir İzmir; Evka-4 Yamanlar Zirve - Harmandalı Doğa Yürüyüşü (17 Mart 2013)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,719
.

IMG_0225.JPG

IMG_0226.JPG

IMG_0227.JPG

IMG_0228.JPG

IMG_0229.JPG

Etiketler

Ynt: Gezenbilir İzmir; Evka-4 Yamanlar Zirve - Harmandalı Doğa Yürüyüşü (17 Mart 2013)

Çılgınca bir gündü. Bornova'dan girip Harmandalıdan çıkmak, her babayiğidin harcı değil. Hayatlarında ilk kez doğa yürüyüşüne katılan ve donanımı olmadığı halde 27 km yürüyüşü başarıyla tamamlayan iki arkadaşımızı Zülal ve Özge'yi kutlarım. Rehberimiz Murat Öz'ü bilen bilir, peşi sıra yürümek zordur, ancak, bu zor parkurda bu kadar farklı katılımcıları erime ulaştırarak ne kadar bu konuda usta olduğunu gösterdi. Dağlara tırmanmayı onun peşinde başladım ve hala en çok güvendiğim rehberdir. Kendisine teşekkür ederiz. ;D

Ynt: Gezenbilir İzmir; Evka-4 Yamanlar Zirve - Harmandalı Doğa Yürüyüşü (17 Mart 2013)

İyi günler
Sy Öz
Çok güzel bir etkinlik olmuş,paylaşım için teşekkür ederim.
Saygılar

Kutadgu' Alıntı:
Çılgınca bir gündü. Bornova'dan girip Harmandalıdan çıkmak, her babayiğidin harcı değil. Hayatlarında ilk kez doğa yürüyüşüne katılan ve donanımı olmadığı halde 27 km yürüyüşü başarıyla tamamlayan iki arkadaşımızı Zülal ve Özge'yi kutlarım. Rehberimiz Murat Öz'ü bilen bilir, peşi sıra yürümek zordur, ancak, bu zor parkurda bu kadar farklı katılımcıları erime ulaştırarak ne kadar bu konuda usta olduğunu gösterdi. Dağlara tırmanmayı onun peşinde başladım ve hala en çok güvendiğim rehberdir. Kendisine teşekkür ederiz. ;D

Rica ederim ağabey.
Ben teşekkür ederim.

Tek başıma bu parkuru nasıl yürüdüğüme bende şaştım Pazar günü.
Rota farklı olsa da ( Verem Savaşa uğramadan Tantalos Kayasına geçmek parkuru uzattı) çok uzundu gerçekten.
27 Km çok uzun görünmese de iniş çıkış grafiklerini Kadir yollar inşallah.

KML dosyasını atsa çok iyi olur.

Keyifli bir yürüyüş gerçekleştirmişsiniz gibi görünüyor fotoğraflardan. Paylaştığınız için teşekkürler :smiley:

Öyle oldu. Uzun bir yürüyüştü ama başarı ile tamamladık.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR