Gezenbilir İzmir; Gece Gezmeleri - Beyoğlu Çeşme - Behzat Zirve (07 - 08 Ağustos 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,543
Ynt: Gezenbilir İzmir; Gece Gezmeleri - Beyoğlu Çeşme - Behzat Zirve (07 - 08 Ağustos 2011)

meseregan' Alıntı:
Çok güzel bir gezi olmuş ayaklarınıza sağlık. Domuzun bir bacağı yokmuydu fotoğrafa mı bana öyle geldi ? :smiley:

Adaşım aradığın bacak bu sanırım.

[attachment=1]

;D

GGG - Gezenbilir Gece Gezmesi 014.jpg

Etiketler

Ynt: Gezenbilir İzmir; Gece Gezmeleri - Beyoğlu Çeşme - Behzat Zirve (07 - 08 Ağustos 2011)

Gerçekten harika bir gece oldu :smiley: Tek başınıza olduğunuzda belki de ödünüzün kopacağı yerlerde yanınızda ekip arkadaşlarınızla beraber olmanın verdiği güç gerçekten inanılmaz. Ben çok keyif aldım. Ayrıca öyle bir mekana giderken yanınızda seçeceğiniz adamların da ne kadar önemli olduğunu da anladım :smiley: Bizim ekip süperdi .

İyiki hepinizi tanıyorum :smiley:

Umarım çatalkayalara imkanım olur da gelebilirim :smiley: Murat abi yaa bu sefer ben de matı tulumu getiriyorum çok kıskandık seni ya ikiz yatakta yatar gibi mışıl mışıl uyudun vallaha :smiley:

Birlikteliğimiz süperdi o yüzden başka bir etkinlik düşünmeden sizinle bir daha yürümek için can atıyorum.
Çatalkaya ya birlikte çıkmak ve orada uyuyup uyanıp güneşin doğuşunu seyretmek için büyük istek duyuyorum.
Hepimiz süperdik, sağlık ve varlıkla birlikteliğimiz devam etsin.
Hepinizi çok seviyorum. :eek: ::smiley: :p :-* :'(

Güzel yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar.

Çatalkayalar için başlangıç noktasını ne yapıyoruz.?

Adaşım,

Kahvelerden sonra Mezarlık yanına doğru ilerliyoruz. Yeni açılan bir yol vardı ama epey içerde kalıyor başlangıç noktası. Narlıdere köyüne doğruydu sanırım.

Bir GE çalışması yapayım. Sürekli kullandığımız orman yolunun başlangıcı ise Narlıdere Emekli Sandığı Huzurevi ile Polis Moral Eğitim merkezi yakınlarından başlıyor.

Tam yeri ise Narbel Konutları diye biliyorum.
Daha önce GE incelemelerimde görmüştüm.

Ya da narlıdere mezarlık orman yangın yolundan vuralım yukarı kendimizi.??

Murat abi yaa bu sefer ben de matı tulumu getiriyorum çok kıskandık seni ya ikiz yatakta yatar gibi mışıl mışıl uyudun vallaha :smiley:
[/quote]

bende o uykudan çok keyif aldım tabiki getir malzemelerini en azından uykusuz işi gitme derdin olmaz.

adaş sen çalışmalarını yap,
uygun olusak cumartesi öğleden sonra gider nereden başlayacağımıza bakar döneriz
akşam da sıkıntı olmadan yürür gideriz.

GE'de çözdüm olayı.

Mezarlığın sağında kalan gökdelen tarzıu blokların yanında ki yol gecekondu tarzı evlerin önünden geçerek Orman Yoluna kadar yükseliyor.

Tel örgüde yoksa rahatlıkla orman yoluna geçiş yapabiliriz.
Ben cumartesi sabahtan Foça Gerenköy'e gitmeyi planlıyorum.

Hafta sonları doğa yürüyüşleri için programa yazabilmek için ön keşif.

Alsancak Gar Önünde buluşma - İzban ile Ulukent'e ulaşım (45 dk.) - 750 Hat numarası ile Gerenköy'e geçiş ve yürüyüş + Deniz.!!

tamam sen o tarafı çalış, öğlen Ertan Abi ile karşılaştım parkura bakma fikrini paylaştım olur demişti.
belki o tek başına belki beraber gidebiliriz.

Cumartesi akşam kahvelerden Çatalkaya ya yürüyüş var. Bekleriz Halil bey.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri