Gezenbilir İzmir Grubu; Balçova'da Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 20 - 21 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,082
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Balçova'da Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 20 - 21 Şubat 2010)

Baraj Gölü...İzlemekten bir türlü doymadım ve doyamayacağımda sanırım [attachment=1]
Beraber çekilmek lazım dimi [attachment=2]
Sibel Hanım [attachment=3]
Onkan [attachment=4]
Uzaklardan körfez manzarası [attachment=5]

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Balçova'da Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 20 - 21 Şubat 2010)

Biraz yürüyelim [attachment=1]
Neydi bunun adı yav [attachment=2]
Birde beyazı varmış [attachment=3]
Murat sucuk ve tavuk ızgara için yer hazırlıyor [attachment=4]
Keyifle etrafına bakınıyor [attachment=5]

Benzer bulut manzaraları çoktu [attachment=1]
Hatice nin çiçek buketi [attachment=2]
Murat yamaç çadırı ile uçmaya çalışıyorken [attachment=3]
Yamaç paraşütü diyecek değilim [attachment=4]
Ateş başında [attachment=5]

Onkan ın bu fotoğrafını çekmeden önce kızlderililerden bir isim bulmuştum ondan gülümsüyor [attachment=1]
Yiyenbilirci Metin Ağabey [attachment=2]
Bulutlar ... [attachment=3]
Döner restoran [attachment=4]
Ateş başında ve çay keyfi eşliğinde Hatice ve Sibel hanım sohbete dalmış haldeler [attachment=5]

Eşyalarımız ile topluca fotoğraf çektirelim dedik [attachment=1]
Sadece eşyalarımız [attachment=2]

Anlatacak çok şey var kamp alanında geçirdiğimiz zamandan
Sadece gelin ve yaşayın diyorum
Bu güzellikleri başkalarından duymaktan öteye bir adım atın
Sevgiyle kalın

fotoğraflarını keyifle izledim Ömer abi
teşekkürler...

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Balçova'da Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 20 - 21

Sevgili doğa severler;Sevgi ve saygılarımla öncelikle kamp arkadaşlrıma,Sibel Hm,Hatice Hm,Murat bey,Ömer bey,Onkan beye çok çok teşekkür ederim.Bana bu zevki tattırdıkları ve doğanın yanısıra insana verdikleri değer için.Ömer kardeşim de beinim sırt çantamıda yüklenerek beni kamp alanına taşıdığı için ,beraberinde Murat kardeşimide bizi kamp alanına götürmek için inip bizlere eşlik ettiği için ve nihayetinde bana katlandıkları için ,Onkan kardeşimede tekrar tekrar teşekkürler.Çok güzel ve çok neşeli bir kamp ve doğa yürüyüşü oldu.İnanın bir İZMİR li olup da burnumuzun dibindeki Balçova dağını bile bugüne kadar keşfetmemek büyük bir ayıp.Daha sı fotoğraflarla bu geziyi canlandırmak da çok güzel ve emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim.Ben narin dağcı ve acemi dağcı tabiki baton yerine baston şemsiyeyi kullandım.İyikide almışım.Muazzam bir manzara İZMİR körfezi,ve balçova baraj ıBende tarih teki yerimi aldım.Bu bir ilk di son olmayacak.İnşallah.SEVGİ SAYGI ve SELAMLAR:

ne demek Metin Bey...
her zaman bekleriz...
her ne kadar bu grubun 1,5 aylık yeni ama devamlı üyesi olsam da, her zaman bekleriz
saygılar, selamlar...

Konuyu açıp fotoğrafları sıralarken de özen göstermişsiniz teşekkürler............

Böyle güzel kamplara arabaların çıkabildiği günlerde bizde katılırız inşallah.Bu arada ismi hatırlanamayan çiçekler Manisa Lalesi ,namı diğer Anemon.

züğürt gezençi' Alıntı:
Böyle güzel kamplara arabaların çıkabildiği günlerde bizde katılırız inşallah.Bu arada ismi hatırlanamayan çiçekler Manisa Lalesi ,namı diğer Anemon.
Teşekkürler hatırlattığınız için

Rica ederim Metin Ağabey
Sen gel ben sırt çantanı her defasında taşırım.Tabi kondüsyon kazandığına inandığım ana kadar ;D

Mehmet Bey'in forumun başka bir bölümünde ki etkinliğimiz ile yazdıklarını buraya alıyorum.

Mesajlarımın altında bulunan İmza bölümünde 28 Şubat 2010 Pazar yürüyüş duyurumuz var.
Ama 15 km mesafe.!