Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gezenbilir İzmir Grubu Karagöl Off-Road Gezisi ve Piknik (21-22 Mart 2009)
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Karagöl Off-Road Gezisi ve Piknik (21-22 Mart 2009)
cümleten merhabalar
valla ne yalan söyleyeyim kısa da olsa baya keyif aldım hatta önceki gezileri bugünkü yerlere mi yapsaydık bile dedim. tırmandık, tırmanırken taşlarda zıpladık, sisin gelişini & kar taneciklerinin cam da eriyişini izledik, göl başında mangal keyfi yaptık, sohbetler keyfimize keyif kattı.
eee daha ne olsun ;D
yanlız son resimlerdeki vatandaşı tanıyabilecekmisiniz bakalım ???
kızım biraz rahatsız olduğundan co-pilotum yanımda yoktu bundan dolayı resimlerimiz az, af ola
Güzel bir etkinlik oldu. 4-5 araçlık küçük ama sevimli bir gruptuk.
Birkaç gün önce yağan ve göl çevresinde 20-30 cm olduğunu duyduğumuz kar bizi biraz umutlandırmıştı ama yağan aşırı yağmur ve havanın ısınmasıyla maalesef 2 günde erimiş
Önce Karagöl çevresinde yağmur ve sis altında kısa bir offroad yaptık. Sonra göl kenarındaki tesiste çaylarımızı içtikten sonra yağmur durunca hemen mangal faaliyetine başladık ;D
Günün olayı Okan'ın bir balon içine girip balonla birlikte göldeki çırpınışlarıydı ;D Daha önce böyle birşey görmediğimizden çok eğlendik. Bu olayın bir bölümününün videosunu aşağıda sizlerle paylaşıyorum. Seveceğinizden eminim ;D
Geziye katılan tüm arkadaşlara ve özellikle Okan'a çok teşekkürler ;D
kısa ama dillere destan bi gezi oldu... günün unutulmazları arasında malgalbaşı sohbetleri; parkurdaki dik tırmanış ve tabiyki Okan Ağbi'nin aktivitesi baş sıradaydılar...