Gezenbilir İzmir Grubu; Karagöl Off-Road ve Safari Gezi-2 (28 Şubat - 1 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozcour Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 89
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,937

Etiketler

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Karagöl Off-Road ve Safari Gezi-2 (28 Şubat - 1 Mart 2009)

Sitenin server değişiminden dolayı siteye şimdi girebildim. Hatanın bende olduğunu biliyorum ama birtürlü sorunu çözemedim. Gezi fotolarının ayrı bir baslıkta yayınlanması konusunda modetatörler tarafından uyarılmıstım fakat siteye ulaşamadığımdan dolayı yeni başlık açamadım. Kusurabakmayın.

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Karagöl Off-Road ve Safari Gezi-2 (28 Şubat - 1 Mart 2009)

Başta Melih abi ve Türker abi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürler.
Video ve resim kayıtlarını en yakın zamanda yüklemeye çalışacağım.

gezi değerlendirmesi ve sohbetleri için başlık açıldımı?.
varda benmi ulaşamıyorum?
muhabbetimiz yalnız açık havadamı olacak?
birlikte olabilmek için bu aleti öğrenme ızdırabına katlanıyorum.
bari biriniz ses verin sevgiler.

Gecikmeden dolayı kusurabakamayın

herkese merhaba ; siteye henüz üye olabildim...bu güzel geziyi standart freelander ımla sorunsuz tamamladım... herkese yardımlarından dolayı teşekkür ederim... en kısa sürede bendeki fotoları da yükleyeceğim... yeni gezi organizasyonlarını sabırsızlıkla bekliyorum ...

güzel gezi olmuş ellerinize sağlık.. karagöl ve geçtiğiniz karlı bölümlerde rakım neydi bilgi verebilirmisiniz

Karagöl yakınlarında rakım 800 civarıdır. Güney yamaçlarda neredeyse hiç kar yok iken, aksine kuzey yamaçta 20-30 cm civarında kar vardı

guzel bır gezı olmus.
paylasım ıcın tesekkurler....

bendeki video ve fotoları 250 kb sınırlaması olduğu için gönderemiyorum.bunun bi yolu yöntemi vaarmıdır ?

Yeni geziye hazırmıyız? Geziyle ilgili fikir ve önerilerinizi bekliyorum.
Gezi linki

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=26213.new#new

FREELİFER' Alıntı:
bendeki video ve fotoları 250 kb sınırlaması olduğu için gönderemiyorum.bunun bi yolu yöntemi vaarmıdır ?

Yolu yöntemi var tabii ki Boilsoft Video Splitter 'i kullanarak videolarını kısaltabilirsin ,googleden indir yükle işlemleri çok basit kullanımı da aynen basit ,kolay gelsin..... :smiley:

teşekkür ederim; deneyeceğim ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR