Gezenbilir İzmir Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Off Road Gezisi Duyurusu (15 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vosdost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 118
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,198
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Off Road Gezisi Duyurusu (15 Mart 2009)

" kozbeyli köyünün tam yeri neresi oluyor ? "
Düzeltme kozludere köyü diye geçiyor fakat kemalpaşanın mahallesi konumundaymış yanlışlık için kusurabakmayın. Kızıüzüm köyünden geçen yolumuz ormanlık ve toprak. Doğası çok güzel. Ben ordayken hava güneşliydi ve dolu yağıyordu.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Off Road Gezisi Duyurusu (15 Mart 2009)

" ahmet , arazi nasıl acaba benim çok niyetim var ama bakıma girebilirsem zıpladım inşallah landle ,olmazsa toyota kaldırırmı yolları onla gelsem , nasıl yol durumu? "
Landın ölüsüs yürür :smiley: Alt takımda, debrajda, frenlerde sıkıntı yoksa land la gel. Gezinin güzargahının tamamını tek arac olduğum için gezemedim. Kemalpaşadan hasan abi " alçak araçlarla sıkıntı yaşamayız" dedi.

Uğur abi iki gezidir bizi yalnız bırakıyorsun. Artık bir daha ki gezide görüşmek dileğiyle

Nejat' Alıntı:
Katılım listesi:
1-Vosdost (Defender)
2-Erdal & Kerem (disco-1)
3-Hasan ( dodge )
4-Burak ( freelander )
5-Nejat & Emine (Niva)
6-Önder (defender)

Şimdi oldu :smiley: Kapıda 110 yatacak sen raw 4 le geleceksin olmaz :smiley:

Bu hafta grup sanırım ikiye bölünecek biz bir kısım arkadaş kapalı yolu açmaya gidecez..Bunu denemke isteyenler bize katılabiller.. ben liste yapmıyorum.Bizim listede 10 araç şimdiden var...
Sevgiler
Melih

Size kolay gelsin melih abi :smiley:

nasıl iki guruba ayrılıyoruz arkadaşlar hani? ancaberaber kanca beraber dik?
:smiley:

aslında bu geziyi tüm gurupla yapmak daha hoş olacak ama, ahmet'le beraber sözleşmiştik. bu sebeple nif gurubunda olacağım.

Katılım listesi:
1-Vosdost (Defender)
2-Erdal & Kerem (disco-1)
3-Hasan ( dodge )
4-Burak ( freelander )
5-Nejat & Emine (Niva)
6-Önder (defender)
7-Furkan & Musa (L200)

"nasıl iki guruba ayrılıyoruz arkadaşlar hani? ancaberaber kanca beraber dik?"
:smiley: :smiley:

Evet sayımız 7 oldu fakat listede ismi olan üyelerimiz fikir değiştirip karagöl yol açma çalışmasını terciih edebilirler. Karagöl yol açma çalışmasını tercih edecek üyelerimize şimdiden kolay gelsin.

Ahmet kardeşim zirvede azda olsa kar vardı erimemiş olabilir ki erimemiştir çünkü soğuk fazla zirvede. arkadaşlar yanlarında zincir bulundurmaları iyi olur. şimdiden başarılar sizleri bekliyor olacağım. pazar günü görüşmek dileği ile saygılar

Çamur tipi lastiklerde zincire gerek olmaz herhalde. Fakat işi sağlama alıp zincir tedarik etsek iyi olur. Geziye katılacak araçlarda zincir durumu nasıl ? Benim aracta zincir gerekmez diye düşünüyorum. Elimde bir takım 750 16 mahmuzlu zincir var. Ebatlar uyan ve ihtiyaç olabilecek bir araca verebilirim.

meliheris' Alıntı:
Bu hafta grup sanırım ikiye bölünecek biz bir kısım arkadaş kapalı yolu açmaya gidecez..Bunu denemke isteyenler bize katılabiller.. ben liste yapmıyorum.Bizim listede 10 araç şimdiden var...
Sevgiler
Melih

üstat merhaba

yolu açmak yerine askeri usülde paletler yapıp köprü kurabiliriz,
mesela üç parçalı gerektiğinde civata ile montaj yapıp sökebileceğimiz bir ürün
nasılını ise ustalar çözer herhalde
oluşan masrafı bölüşmek isteyen de olacaktır sanırım

selamlar,

Ahmet kardeş nif dağı tırmanışına gelmeyen arkadaşların pişmanlık duyacağı kesin. Fotoğrafları yayınladığımızda keşke katılsaydık diyeceklerinden eminim. eğer zirvede sis yoksa izmiri kuşbakışı seyretmenin hazzına varacağımız muhakkak. saygılar...

Yol açma çalışmasınında ve Nif Dağı gezisininde kazasız belasız güzel geçmesi dileğiyle. Renkler ve zevkler tartışılmaz. :smiley: Fakat o zirveden izmiri izlemek gerçekten güzel olacağına eminim. Birde kızıl üzümün doğası çok güzel. Hava güneşliyken dolu yağıyordu ben oralarda dolaşırken.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri