KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Off Road Gezisi Duyurusu (15 Mart 2009)
arkadaşlar opet istasyonu kemalpaşaya 2 - 3 km kala sağda. birde tam girişte benimde çalıştığım petrol ofisi var. eğer kızılüzüm köyü yolundan gireceksek köyün giriş yoluda opete gelmeden 500 metre geride. o bakımdan bence buluşma yeriniz bornova olmayacaksa buluşma notamız kemalpaşa yol ayrımında buluşalım. ben kemalpaşadan geleceğim orda sizi karşılarım. saat ve buluşma noktamızı tesbit edelim. bir karar verelim. saygılar...
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Off Road Gezisi Duyurusu (15 Mart 2009)
bence en güzeli yol ayrımı arkadaşlar ne der bilmem. bugün muhtemelen kar yağıyor tepelere. zincir olmasında yarar var. çünkü kemalpaşaya şu an yağmur yağıyor ama sanki kar havası var dağlarda sisli. ona göre tedbirli olmak lazım.kazasız belasız inşallah... saygılar
Kar konusunda hiç şüphem yok öleden sonra evka 3 de
sulu kar olarak başladı vesğuk devam etti zirveyi bizim için beyaza boyadığını düşünüyorum
eğleneceğiz evelallah...
yanlız o gün yağmurlu olursa nasıl nerde mangal yakarız onu düşünüyorum. zirvede kapı penceresi olmayan bina var ama rüzgar fazla oluyor. benim fikrim mangal yakma şansımız olmazsa eğer yanımızda aparatif yiyecekler alalım açkalırız sonra. ne dersiniz arkadaşlar. kaynak su bol ama zirvede su yok. aşağı kesimde kaynak su bol. su kabımızın olması yeter.