KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009)
bakın arkadaşlar peşinen söyleyeyim
nasipse gelince koltuğumu açacağım mümkünse hafif güneşte ateş başında peynir olma vaziyetine gireceğim
hele karagölde bagajında mahzenini taşıyan bir üstat vardı ya imrenmedim desem yalan olur: hele ablam şişeden takılıyordu ya...
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009)
Merhaba Arkadaşlar,
Gezi planını yeni gördüm, bende büyük ihtimalle aracımla katılırım. İhtimal diyorum çünkü birkaç gün önce menisküs ameliyatı oldum ve perşembe günü sargılar açılıp dikişlerim alınacak, ortaya çıkacak manzaraya göre kesinleşir.
özgür aracımdaki sorunu bulduğumuzu tahmin ediyorum. Ama tornacı işi var ve bununla ugrasacak bir tornacı bulmam lazım. Sarhosluk konusundada ister içsin ister içmesin ister namaz kılsın ister kılmasın , hem insanlık olarak hemde ustalık olarak üstün bir insandır. Sarhos usta demessen sevinirim.
Ahmet araçtaki sorunu ve ne yapılması gerektiğini tam olarak söylersen belki yardımcı olabilirm, burada yani Manisa'da tanıdığım birkaç usta var, iş durumları müsaitse yaparlar