Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 219
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,027
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009)

Tabanway Off-Road Katılımcı Listesi ;

01-) TezzMertek (Murat ÖZ)
02-) Ozzz (Osman)
03-) matiate (Ömer Adil Kutlu)
04-) ozhtc35 (Hatice ÖZ)
05-) yelola ( Yelda)
06-) Biophilia ( Nuran)
07-) EsR@
0:cool: Nejat
09-) Buğrahan

Off-Road Katılımcı Listesi Araçlı ;

01-) ozcour (Özgür)
02-) vosdost (Ahmet)
03-) Nejat

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009)

TezzMertek şunu açığa kavuşturalım bende jeep yok hiç olmadıda özgürün jeep i var onunkine mangalı yükleyip biz yürücez. Ahmet katılırız hep beraber katılmayacağımızı düşünenler çatlasın dimi :smiley:

Ben Osman diyeyim ,
Sen Özgür Anla gelinim.
;D

5. sayfadayız ve 82. mesajı yazıyorum şu an.
Kimin araçla kimin tabanway ile geleceğini ancak alıntı yapınca farkettim kusura bakma.

Balçova da ki Buluşma Noktamız Kipa önüne mi çevirsek arkadaşlar.??
Yarın bu konuyu da konuşalım.

Alışveriş yapmak içinde kipa uygun hem off-road araçla gelenler araçları otoparka parkederler herkes kipa önünde bekler toplanıp ortak bişi alınabilir mangal için bence uygundur. Hem alınan yiyecekler katılan arkadaşların jeeplerine yukleyip biz yuruyen arkadaşlara kolaylık sağlanmış olur. Bu tabi benim düşüncem ..

Murat alışveriş işini beraber yapalım dersen, yuruyus öğlen başlar bence :smiley:

Kipaya o kadar kişi girecek falan ...

Aslında problem yok kipa saat 9 da açıyor saat 8:30 da herkes kipa önünde toplansa geç kalanlarlada birlikte saat 9 olur . 9 da alışverişimizi yaparız olmazmı?

öyle bir yarışma vardı 3 dakika içinde ne kadar çok şey sepete atabilirsen senin oluyordu :smiley:

siz de benzer bir tempoyla hareket edersiniz Osman abi...

kipaya 9 da girersek 10 gibi yola çıkabilliriz . yürüyüş için saat 10 uygunmudur?

1 saat çok uzun degilmi alışveriş için 15 dk yeter bence

yelola' Alıntı:
Murat alışveriş işini beraber yapalım dersen, yuruyus öğlen başlar bence :smiley:

Kipaya o kadar kişi girecek falan ...

Bende Yelda'ya katılıyorum.
Alışveriş için Kipa'ya girersek ; Onu mu alalım, bunu mu alalım ? derken epey vakit geçireceğiz.
Herkes kendi yiyeceklerini getirebilir.
Izgara - Mangal yapmayı düşündüğümüze göre herkes kendi yiyebileceği kadar Mangal sucuk ve Izgaralık Piliç eti getirebilir.
Kişi başı 4 Adet Mangal Sucuk - 2 adet İşlenmiş Piliç Bonfile ya da 4 adet mini but.
1 gece önceden buzluğa koyarsanız sabaha kadar donar. Öğlene kadarda çözülür.
Kipaya gidecek arkadaşlar bize ekmek ve 5 litrelik (3 kişiye bir adet) pet şişe su alabilirler.
Aramızda vejetaryen kişiler varsa yeşillikleri bol tutsunlar. Izgara ile iyi gidiyorda. ;D

vosdost' Alıntı:
kipaya 9 da girersek 10 gibi yola çıkabilliriz . yürüyüş için saat 10 uygunmudur?

Saat 10'da yürüyüş başlarsa Behzat Zirveye gidemeyiz. O nedenle ben 09'da yürüyüşe başlama taraftarıyım.
Yürümeden alana gelmek isteyenler ile Kipa önünde buluşabilirsiniz.
Buradan konuşun bu konuyu

4 Adet Mangal Sucuk - 2 adet İşlenmiş Piliç Bonfile ya da 4 adet mini but bir kişi için fazla değilmidir ? :smiley:

x - x - x = x veya x veya x :smiley:

Osman,
Sen hiç kampta yemek yedin mi.?
;D

Hareket etmekten temiz hava almaktan bunlar bile sana az gelir desem.
Hem sen yemezsen, senin getirmiş olduklarını yiyecek birilerini buluruz piknik alanımızda.
Ömer - Buğrahan şahin gibi atılır sucuklarına . ;D

Ayrıca Mangal Sucuk Dediğim de şöyle birşey;

MangalSucuk.jpg

4 adedi ortadan ikiye bölsen elinde topu topu 8 parça olur.

Doğa ortamında çok yemek yedim:smiley: benim düşünmüş olduğum sucuk şu idi . yani bundan 4 tane :smiley:
sucuk.jpg

ozz gerçekten tebrik ederim :smiley: senin gösterdiğin 4 tane kangal sucuk +piliç mini butları yese yese Recep İvedik yer bence :smiley: ama Murat'ın sucuklarda yedicücelerin yiyeceği kadar minik 4 tane olursa :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri