Gezenbilir İzmir; Güzelbahçe - Kuzgunoluk - Narlıdere Doğa Yürüyüşü (18 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,593

TezMertek

Zirve
Yer
İzmir
18 Ekim 2009 Pazar günü yapılan "Kentkart ile 3 - 30 paraya Doğa Yürüyüşü"ne ait Fotoğafları bu başlıktan görebilirsiniz arkadaşlar.

Güzelbahçe - Kuzgunoluk Narlıdere parkurunda yapılan yürüyüşe havanın yağmurlu olması sebebi ile katılım olmamış olsa da Ömer Adil KUTLU bu etkinliği tek başına gerçekleştirmiştir.

Sabah yağan yağmura rağmen etkinlik boyunca havanın günlük güneşlik olması Ömer'in sıcaktan bunaltmıştır.
;D

Tüm bu bilgilere SMS sayesinde anında haberdar oluyordum.

Bu kadar Çene yeter.

Fotoğraflara başlayalım.

[attachment=1]

PA182739.jpg

Etiketler

Ynt: Gezenbilir İzmir; Güzelbahçe - Kuzgunoluk - Narlıdere Doğa Yürüyüşü (18 Ekim 2009)

Fotoğrafları ben yerleştirmiş olmama rağmen tüm fotoğraflar arkadaşımız Ömer Adil KUTLU (matiate) tarafından çekilmiştir.

Teşekkürler Ömer.

Bu hafta yalnız kalmayacaksın.

Ynt: Gezenbilir İzmir; Güzelbahçe - Kuzgunoluk - Narlıdere Doğa Yürüyüşü (18 Ekim 2009)

Merhaba :smiley:
Farklı rotaları keşfedeyim derken üç kez sıkıştım kaldım çalılar arasında...
Dere yatağına inmeyi başardığımda çok güzel bir manzara keyfi yaşadım :smiley:
Ağaç dalları ve sık çalılık yüzünden makinayı çantaya kaldırmak zorunda kaldığımdan o zamana ait fotoğraf ne yazık ki yok
Çünkü bir an önce vadiden çıkmak zorundaydım
Fazla maceralı oldu
Yanımda götürdüğüm ve her zaman fazlasıyla yeten su miktarı bu sefer az geldi
Saat ikide susuz kalmıştım
Son üç saati öyle tamamlamak zorunda kaldım
O dere yatağına özellikle tekrar gideceğim
Fazlasıyla tekrar görülmeye değer olduğunu düşünüyorum :smiley:

Hımm.
Bir Cumartesi deneriz mutlaka.
:smiley:

TezzMertek' Alıntı:
Fotoğrafları ben yerleştirmiş olmama rağmen tüm fotoğraflar arkadaşımız Ömer Adil KUTLU (matiate) tarafından çekilmiştir.

Teşekkürler Ömer.

Bu hafta yalnız kalmayacaksın.
Sn.Ömer Adil Kutlu, çok güzel fotoğraflar çekmişsiniz, her ne kadar "doğaya yalnız çıkma!" kuralını çiğnemiş olsanız da bu güzel fotolarla kendinizi fazlasıyla affettirdiniz. Devamının gelmesi dileğiyle...

"insan gribi" sebebiyle bu guzellıkleri kacırmak uzucu :-[ umarım onumuzdeki pazar guzel vev saglıklı bi baraj yürüyüşü olacak...

drares' Alıntı:
Sn.Ömer Adil Kutlu, çok güzel fotoğraflar çekmişsiniz, her ne kadar "doğaya yalnız çıkma!" kuralını çiğnemiş olsanız da bu güzel fotolarla kendinizi fazlasıyla affettirdiniz. Devamının gelmesi dileğiyle...
Teşekkürler :smiley:
Aslında bende tek çıkma taraftarı değilim ama az çok o çevreyi bildiğim için gitmişken çıkayım dedim :smiley:

Az çok ,
;D

Haşmet bey o bölgeye Ömer ile kaç kez gittiğimizi bir biz bir Allah bilir.
Kaybolma sorunu olmazda bir sağlık sorunu olsa yardım gelmesi çok uzun sürer.
Tecrübeli olmayan arkadaşlara önermiyoruz tabii ki.

TezzMertek' Alıntı:
Az çok ,
;D

Haşmet bey o bölgeye Ömer ile kaç kez gittiğimizi bir biz bir Allah bilir.
Kaybolma sorunu olmazda bir sağlık sorunu olsa yardım gelmesi çok uzun sürer.
Tecrübeli olmayan arkadaşlara önermiyoruz tabii ki.
Ben de sizin gibi tecrübeli kişilerin bunu neden yaptığını tahmin ediyorum. Benim konuya değinmemdeki esas neden tecrübesizlerin dikkatini çekebilmekti. Bu yazışmaları okuyan, aramıza yeni katılmış doğa severlerin yanlış yapmalarını istemeyiz...
Sevgilerle...

Çok güzel bir parkur. Yemyeşil.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,028
Kaydolan Son Üyemiz
scada

Çevrimiçi üyeler