Gezenbilir İzmir; Güzelbahçe - Papaz Dağı - Narlıdere Doğa Yürüyüşü (24 Ekim 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,473
Ynt: Gezenbilir İzmir; Güzelbahçe - Papaz Dağı - Narlıdere Doğa Yürüyüşü (24 Ekim 2010)

Yürüyüş Başlangıç Saati = 09:40
Yürüyüş Sonu= 17:40

Öğle Yemeği Molası= 13:00 - 14:00

Toplam Yürünen Saat= 7 Saat.
Toplam Alınan Mesafe= 15 Km.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir; Güzelbahçe - Papaz Dağı - Narlıdere Doğa Yürüyüşü (24 Ekim 2010)

6 saatte 15 km yürümek saat te 2.5 km yapar ki biraz az mesafe
sanırım dağ çilekleri zorladı sizleri:smiley:)))

Rota için uygun bir saat Adaşım.

Grupta yeni yürüyüş yapan arkadaşlar vardı.
Arada ki molaların sayısı yazdığın gibi çoktu.
Hem böyle günlük güneşlik hava olacakta lay lay lom yapılmayacak olur mu.?

Daha sonra bu günleri mum ile arayacağız.
Fırsat varken tadını çıkarmak lazım havanın.

murat gerçekten güzel resimler çekmişsin ben hehüz sizler kadar usta değilim çektiğim resimleri yükleyemiyorum zamanla öğrenirim nasılsa gerçekten harika bir yürüyüş ve muhteşem bir atmosferdi herşey için teşekkürler

Yeni katılanlardan biri bendim. Mola sayısı fazla idi bizde yavaşlattık. Bundan sonra tecrübe kazandıkça hızlanırız. Önemli olan katılmaktı. büyük keyif aldık. organizatöre çok teşekkür ederim.
Ertan Önal

İki saate yakın bir süredir foruma giremedim sistemde sorun vardı sanırım...
Fotoğrafları ancak ayıklayabildim.Yarın akşama kaldı yükleme işi üzgünüm :smiley:
Sabredin arkadaşlar olur mu ?

Yetttim gari...
Ömer'in fotolar gelinceye kadar benim çektiklerim ile idare edin arkadaşlar ;)

Bu arada biraz sert çıkış ve inişli bir parkur olsa da keyifli bir yürüyüş oldu. (Hala bacaklarımın ağrısı dinmedi :eek: )
İşte fotoğraflar....

IMG_1212.jpg

IMG_1218.jpg

IMG_1222.jpg

Gerçekten çok güzel bir havada çok keryifli bir gezi oldu. Bacak ağrısı ben de de var aşağı iniş çok sertti.

Teşekkür ederim Cem :smiley:
Yalnız verdiğin adrese ulaşılamıyor şu an...
Sanırım hatlarda sorun var...

Herşey çok güzeldi. Herkese çok teşekkürler, özellikle rehberlikleri için Ömer'le Murat'a ve davetima icabet eden arkadaşalara ;)
yalnız bir tek şey rica edicem; bidaha bukadar çok yiyip yürümeyelim :D
Akşam birkaç fotoda ben yükleyeceğim...
Kalın sağlıcakla.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

SON KONULAR

Geri