Gezenbilir İzmir; Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road Turunda (5 Haziran 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 214
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,598
Ynt: Gezenbilir İzmir; Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road Turunda (5 Haziran 2011)

balikay' Alıntı:
ARKADAŞLAR VAR MI BENDEN FAZLA NASİPLENEN.

Senin koltukların ıslanmasından ben de nasibimi aldım arabayı çalıştırmaya çalışırken abi ;D

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir; Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road Turunda (5 Haziran 2011)

balikay' Alıntı:

Derede kırık şişeye bastığım için ayak tabanımda derin bir kesik var, dikiş zamanını da geçirmişiz. Birkaç gün evde oturacağız artık, başka sıkıntı yok. :D :D

Mustafad' Alıntı:
Derede kırık şişeye bastığım için ayak tabanımda derin bir kesik var, dikiş zamanını da geçirmişiz. Birkaç gün evde oturacağız artık, başka sıkıntı yok. :D :D

geçmiş olsun abi, ben de mangal yaptığımız yerde ayak tabanımı kesmişim ama çok ciddi değil, seninki baya kötü olmuş. dinlen 3-5 gün hafta sonuna enerji depola :p

TÜM ARKADAŞLARA GEÇMİŞ OLSUN. AMA İYİ STRES ATTIK. SİZİN GİBİ DOSTLARI MEMNUN EDEBİLDİYSEM NE MUTLA BANA.
BENİM MAKİNAYA GELİNCE HAVALANDIRMADAN SU ALMIŞ VE MOTOR KİTLEMİŞ. İŞTE O ANDA MOTORUN STOP ETMESİ KURTARMIŞ. MAKİNAYI ÇEKTİKTEN SONRA YAKLAŞIK 1 SAAT BEKLEMEMİZ KURTARMIŞ MOTORU. ANCAK MARŞ MOTORU SİZLERE ÖMÜR. BU GÜN SABAH SAAT 9 DA MAKİNAYI YAKLAŞIK 30 DERECELİK EĞİME PARK ETTİM. AKŞAM ÜSTÜ SAAT 18 DE MAKİNANIN YANINA GELDİĞİMDE HALEN SU AKIYOR İDİ.
SİZDEN SONRA AİLEMİ ALIP İZMİRE GELİRKEN CAMLAR KENDİ KENDİNE AÇILIP KAPANIYORDU. DURUP TEMEL AKSAM HARİCİ TÜM ELEKTRİK AKSAMIN SİGORTALARINI ÇIKARIP GELDİM.

Salihli - Off Road 05 Haziran DSCI0020.jpg

TurboKVB' Alıntı:
geçmiş olsun abi, ben de mangal yaptığımız yerde ayak tabanımı kesmişim ama çok ciddi değil, seninki baya kötü olmuş. dinlen 3-5 gün hafta sonuna enerji depola :p

Teşekkürler, hata bende ayakkabıyı çıkarmamam gerekiyordu.

balikay' Alıntı:
TÜM ARKADAŞLARA GEÇMİŞ OLSUN. AMA İYİ STRES ATTIK. SİZİN GİBİ DOSTLARI MEMNUN EDEBİLDİYSEM NE MUTLA BANA.
BENİM MAKİNAYA GELİNCE HAVALANDIRMADAN SU ALMIŞ VE MOTOR KİTLEMİŞ. İŞTE O ANDA MOTORUN STOP ETMESİ KURTARMIŞ. MAKİNAYI ÇEKTİKTEN SONRA YAKLAŞIK 1 SAAT BEKLEMEMİZ KURTARMIŞ MOTORU. ANCAK MARŞ MOTORU SİZLERE ÖMÜR. BU GÜN SABAH SAAT 9 DA MAKİNAYI YAKLAŞIK 30 DERECELİK EĞİME PARK ETTİM. AKŞAM ÜSTÜ SAAT 18 DE MAKİNANIN YANINA GELDİĞİMDE HALEN SU AKIYOR İDİ.
SİZDEN SONRA AİLEMİ ALIP İZMİRE GELİRKEN CAMLAR KENDİ KENDİNE AÇILIP KAPANIYORDU. DURUP TEMEL AKSAM HARİCİ TÜM ELEKTRİK AKSAMIN SİGORTALARINI ÇIKARIP GELDİM.

Geçmiş olsun, suyu hava filtresi girişindenmi almış ?

EVET MALESEF. ACİLEN ŞNORKEL EDİNMEM GEREKLİ
ABİ AYAĞIN İCİN ÜZÜLDÜM. GEÇMİŞ OLSUN.
TURBO KUSURA BAKMA. HAKKINI HELAL ET. BEN BİRDE O ŞEKİLDE SEFERİHİSARA KADAR GİTTİM.

Salihli - Off Road 05 Haziran DSCI0021.jpg

Evren UYANIK' Alıntı:
Bu arada alışkın olmayınca ben çok yorulmuşum dün. Eve döner dönmez bi duş alıp iki ağrı kesici atıp yattım, sabaha ancak kendime geldim :smiley:

Araba da dünkü maceralardan nasibini almış. Jantlar çizilmiş baya, derede saplandığında patinaj yaparken taşlardan dolayı olsa gerek. Zaten jantlardan biri çizikti, şimdi hepsi çizilmiş takım olmuş ;D

Ön tamponda da birkaç yerde hata vardı, bir süredir yaptırmakla yaptırmamak arasında gidip geliyordum. Dün kayanın birine hafiften çarpınca o konuda da bir kararsızlığım kalmadı iyi oldu :p

Velhasıl kelam, elbette ki durmak yok yola devam, ama bundan sonra biraz daha dikkatli olmak gerek :smiley:

gecmis olsun evren, gezilerde olur seyler, bir pasta cila bitirir isi... :D :D :D

Mustafad' Alıntı:
Serkan Hocam'ın araç geziye katılamayınca Hilux ile idare etmeye çalıştık. :D :D :D

ne demek mustafacim, senin arac olmasa hele ki vinc olmasa cikamazdik oralardan, hilux=tank bu gezi bunu anlatti bize :D :D :D bir de tabiki senin pilotajin bunu da unutmamak gerek... cok iyi bir off-road cusun hakkini vermek gerek :D :D :D

YİNEDE GÜZELDİ...

Salihli - Off Road 05 Haziran DSCI0023.jpg

balikay' Alıntı:

evet Levent dostum sen hayli hirpalandin, uzuldum senin adina ama halletmis olman guzel sag salim izmir'e varmissin ya onemli olan o. bizi cok guzel agirladin tekrar cok tesekkur ediyoruz. umuyoruz en kisa zamanda aractaki sorunlari halledebilirsin ucuzundan :D :D :D

Mustafad' Alıntı:

sormayin ben de kirik siseye basmisim, aynen mustafa gibi ayagimin alti yarildi dikis zamani gecmis, bagladik geziyoruz :D :D :D

BENCE DE SERKAN HOCAM ÇOK HAKLISINIZ. HILUX SAYESİNDE KURTULDUK.... ÇOK YAŞA HILUX.

Salihli - Off Road 05 Haziran DSCI0024.jpg

ARAÇ 14 YAŞINDA ÜSTÜNDEKİ MALZEME DAHA ÜRETİM MALZEMELERİ. ARTIK BİZİ YENİLE DEMEYE BAŞLADI. HORTUM GİBİ... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,780
Kaydolan Son Üyemiz
mryslz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR