01 - 02 Ekim 2011 tarihleri arasında Ödemiş Bozdağ - Gölcük Orman içi Dinlenme Tesisleri yakınında kamp atacağız.
Off Roadçı arkadaşlarımızı da bekliyoruz.
Araçlarınıza uygun parkur konusunda rehberlik edebilecek birileri vardır mutlaka.
Gezenbilir üzerinde ki duyuru sayfamız;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=79100.0
Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar Off Road Gezisi Görselleri (04 Eylül 2011)
turkergen' Alıntı:
Çok güzel bir geziydi..Yarısında geziye dahil olsam da çok keyif aldım. Önemli olan sizlerle tanışmaktı. Çokta iyi etmişim sizlerin yanına geldiğime..Herkese çok teşekkürler. Levent abi geziyi planladığın için sana ayrıca teşekkür ederim. En güzel kısımlarını kaçırmışım. Kuma girmeyi çok istiyordum. Levent abi bir gün yanına geleyim de o kuma bende gireyim be abi...Çok güzeldi gezi çook.
ben tek başıma hiç bir şey ifede etmiyorum.ben gezenbilir ile varlığımı hissediyorum. bu sebebten siz yoksanız bende yokum. bu hafta sonu nasipse bende çocukları gezenlilir olarak denize girdiğimiz o bakir koya denize yüzmeye götüreyim diyorum. haberleşelim buyrun gelin.
levendim..bu hafta pazar günüde urladan veteriner bir arkadaşla onun bildiği bakir bir koya gitmeyi planlıyoruz..bakalım uyarsa belki hep beraber gidebiliriz..( pazar günü )
MOBİDİK' Alıntı:
levendim..bu hafta pazar günüde urladan veteriner bir arkadaşla onun bildiği bakir bir koya gitmeyi planlıyoruz..bakalım uyarsa belki hep beraber gidebiliriz..( pazar günü )
balikay' Alıntı:
ben tek başıma hiç bir şey ifede etmiyorum.ben gezenbilir ile varlığımı hissediyorum. bu sebebten siz yoksanız bende yokum. bu hafta sonu nasipse bende çocukları gezenlilir olarak denize girdiğimiz o bakir koya denize yüzmeye götüreyim diyorum. haberleşelim buyrun gelin.
gökovadan datça ya karış karış bilirim. yardımcı olabilirsem sevinirim...
boncuk kamptan kastın boncuk koyu ise boncuk koyu yaz sezonu kum köpekbalıklarının yumurtlama alanı.
MOBİDİK' Alıntı:
Ah Haluk abi , arabayı topladım, hepsi güzel insan olan bi grubumuz oldu, dün geldim İstanbul'a taşındım artık Havalar da güzelken urlada denize girerdik, kısmet değilmiş. Gelip gideceğim tarihler belli olsun onları da gezilere denk getirmeye çalışacağım
özgürcüm seni gezenbilirde hep görürdüm.seninle ve o sevimli cabbar aracınla tanışmak nasip oldu..seni tanıdığıma çok sevindim..keşke izmirde olsanda çok sık görüşsek..senin için hayırlısı olsun..sonraki gezilerde denk gelirse görüşürüz..çok selamlar.
MOBİDİK' Alıntı:
özgürcüm seni gezenbilirde hep görürdüm.seninle ve o sevimli cabbar aracınla tanışmak nasip oldu..seni tanıdığıma çok sevindim..keşke izmirde olsanda çok sık görüşsek..senin için hayırlısı olsun..sonraki gezilerde denk gelirse görüşürüz..çok selamlar.