Gezenbilir İzmir; Seferihisar Off Road Gezisi Görselleri (04 Eylül 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 271
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,189
Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar Off Road Gezisi Görselleri (04 Eylül 2011)

Emeği geçen, katılan, organize eden, dostluğunu ve yardımlarını esirgemeyen herkese teşekkürler.

buda final resmi olsun.
saygılar.

[attachment=1]

kapak.JPG

Etiketler

Paylaşımlar ve katılımlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar.

Başka bir etkinlikte buluşabilmek üzere.

pandipieri' Alıntı:
cok guzel gezi olmus arkadaslar katilamadigim icin cok uzgunum sonbahardaki diger gezilerde gorusebilmek dilegi ile...

Gezenbilir İzmir Yürüyüş ve Kamp Ekibi olarak;

01 - 02 Ekim 2011 tarihleri arasında Ödemiş Bozdağ - Gölcük Orman içi Dinlenme Tesisleri yakınında kamp atacağız.
Off Roadçı arkadaşlarımızı da bekliyoruz.
Araçlarınıza uygun parkur konusunda rehberlik edebilecek birileri vardır mutlaka.

Gezenbilir üzerinde ki duyuru sayfamız;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=79100.0

Gezenbilir - Facebook Sayfamız;
http://www.facebook.com/event.php?eid=147925301963729

turkergen' Alıntı:
Çok güzel bir geziydi..Yarısında geziye dahil olsam da çok keyif aldım. Önemli olan sizlerle tanışmaktı. Çokta iyi etmişim sizlerin yanına geldiğime..Herkese çok teşekkürler. Levent abi geziyi planladığın için sana ayrıca teşekkür ederim. En güzel kısımlarını kaçırmışım. Kuma girmeyi çok istiyordum. Levent abi bir gün yanına geleyim de o kuma bende gireyim be abi...Çok güzeldi gezi çook.
ben tek başıma hiç bir şey ifede etmiyorum.ben gezenbilir ile varlığımı hissediyorum. bu sebebten siz yoksanız bende yokum. bu hafta sonu nasipse bende çocukları gezenlilir olarak denize girdiğimiz o bakir koya denize yüzmeye götüreyim diyorum. haberleşelim buyrun gelin.

levendim..bu hafta pazar günüde urladan veteriner bir arkadaşla onun bildiği bakir bir koya gitmeyi planlıyoruz..bakalım uyarsa belki hep beraber gidebiliriz..( pazar günü )

MOBİDİK' Alıntı:
levendim..bu hafta pazar günüde urladan veteriner bir arkadaşla onun bildiği bakir bir koya gitmeyi planlıyoruz..bakalım uyarsa belki hep beraber gidebiliriz..( pazar günü )
takip...

söylemeyi unuttum..feroza ve disko1 i var..kıskandırıyor kerata..

balikay' Alıntı:
ben tek başıma hiç bir şey ifede etmiyorum.ben gezenbilir ile varlığımı hissediyorum. bu sebebten siz yoksanız bende yokum. bu hafta sonu nasipse bende çocukları gezenlilir olarak denize girdiğimiz o bakir koya denize yüzmeye götüreyim diyorum. haberleşelim buyrun gelin.

benim kızlarıma sözüm var.marmaris boncuk kampta olacağız yada hisarönü bölgesinde çadırlı kalacağız.
yolu düşen olursa görüşelim.misafirim olun..

legolas' Alıntı:
benim kızlarıma sözüm var.marmaris boncuk kampta olacağız yada hisarönü bölgesinde çadırlı kalacağız.
yolu düşen olursa görüşelim.misafirim olun..
gökovadan datça ya karış karış bilirim. yardımcı olabilirsem sevinirim...
boncuk kamptan kastın boncuk koyu ise boncuk koyu yaz sezonu kum köpekbalıklarının yumurtlama alanı.

MOBİDİK' Alıntı:

Ah Haluk abi , arabayı topladım, hepsi güzel insan olan bi grubumuz oldu, dün geldim İstanbul'a taşındım artık :( Havalar da güzelken urlada denize girerdik, kısmet değilmiş. Gelip gideceğim tarihler belli olsun onları da gezilere denk getirmeye çalışacağım

Herkese selamlar

özgürcüm seni gezenbilirde hep görürdüm.seninle ve o sevimli cabbar aracınla tanışmak nasip oldu..seni tanıdığıma çok sevindim..keşke izmirde olsanda çok sık görüşsek..senin için hayırlısı olsun..sonraki gezilerde denk gelirse görüşürüz..çok selamlar.

Özgürün dediği gerçekten doğru herkesin birbiriyle uyumlu olduğu çok güzel bir grup oldu, inşallah bu kış harika geziler yaparız

MOBİDİK' Alıntı:
özgürcüm seni gezenbilirde hep görürdüm.seninle ve o sevimli cabbar aracınla tanışmak nasip oldu..seni tanıdığıma çok sevindim..keşke izmirde olsanda çok sık görüşsek..senin için hayırlısı olsun..sonraki gezilerde denk gelirse görüşürüz..çok selamlar.

Bilmukabele Haluk abi, Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için, nasılsa bizim cabbar izmirde :smiley: , daha gezeriz insallah, görüşmek dileğiyle, sağlıcakla..

Bozdağ Kampımıza gelin arkadaşlar.
Çadır da kalmak istemezseniz Bozdağ Beldesinde pansiyonlarda var.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR