Gezenbilir İzmir; Seferihisar Off Road Gezisi Görselleri (04 Eylül 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 271
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,933
Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar Off Road Gezisi Görselleri (04 Eylül 2011)

gaziemir sarnıç arkası ama bulusma yerı olucakmı saati kac dahada belli dil bende sordm ama daha cwp weren olmadı

Etiketler

Kamp yapmak isteyenler Cumartesi öğlenden sonra orada olacak yarış ise pazar saat 11:00 12:00 arası baslar diye tahmin ediyorum mekan sehre yakın olduğu için buluşma yerine pek ihtiyac duyulmaz

cok güzel bir yarış oldu katılan ve izleyen herkeze tekrar teşekürler
evet kupa bize nasıp oldu 1ve2 cıler niva 3cu de sheroke olu cok keyıflıdı mutlulugumu sizlerle paylaşmak istiyorum

f

yarışa yetişemedim ama sonradan parkurda dolaşmak ve muhebbette süperdi :smiley:

Rüstem ÖNEL' Alıntı:
Sabuncubeli karakolun karşısından girip karagöle gitmişliğim var.
karagölde piknik yapıp, arkadan Emiralem'e inebiliriz doğaçlama olarak.( o tarafı denemedim ama buluruz yüce google earth'den)

Ben de kurban bayramının olduğu haftasonu sabuncubelinde madenin olduğu bir köye dönüp dağ yolundan gittim karagöle, gece de oradan döndük, gayet eğlenceliydi, ben İzmir'de değilim ama oradan karagöl yapabilirsiniz, ekip olarak. Lakin karagölde hizmet pek yok, o kadar araba oraya otopark vermek de hoş değil

o fotoğrafçının fln cektiği fotoları nerden bulabiliriz??

ewtt bidahaki gezimiz ne zaman xd

Arkadaşlara teklif etmiştim ama katılım ne olur bilemem. Yağmurlar başladığında Kemalpaşa Nif dağına tırmanış ve zirvede bulunan geniş çim alanda kendi aramızda ufak bir gösteri olabilir. Daha sonra kar yağdığında tekrar bir tırmanış yapabiliriz diye düşünüyorum.

ercan abi fotoğrafcının cektığı resımler noldu bı bılgın warmı ewt yamurlar yagsın daha gzl olur bnm araba o gunden berı kendı kendıne fren sıkıo kıtlıo

Arkadaşlar bundan böyle gezi duyurularımızı herzaman tek bir sabit başlık altında yapmalıyız bence.mesela Antoff gezilerimiz,İzoff gezilerimiz gibi.eğer böyle olursa herkes daha kolay ve hızlı haberdar olur gezilerden.çünkü bir süre sonra gereksiz başlık kalabalığı oluşuyor gibi. Akdeniz bölgesi - Antoff gezilerimiz başlığı mesela.bir gezi düzenleneceği zaman herkes başlık tek ve SABİT olduğu için daha kolay görüp haberdar oluyor.

Nif dağı proğramı...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=81855.msg1038496#msg1038496

mehmet35yildiz' Alıntı:
Arkadaşlar bundan böyle gezi duyurularımızı herzaman tek bir sabit başlık altında yapmalıyız bence.mesela Antoff gezilerimiz,İzoff gezilerimiz gibi.eğer böyle olursa herkes daha kolay ve hızlı haberdar olur gezilerden.çünkü bir süre sonra gereksiz başlık kalabalığı oluşuyor gibi. Akdeniz bölgesi - Antoff gezilerimiz başlığı mesela.bir gezi düzenleneceği zaman herkes başlık tek ve SABİT olduğu için daha kolay görüp haberdar oluyor.

Açılan konuyu Etkinlikler sayfasında açmalısınız Mehmet.
Sizlerin Takvime ekleme imkanı yok mu.?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR