Gezenbilir İznik Gezisi (06 Kasım 2006)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyahasan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,975

seyyahasan

Kamp II
Yer
BURSA
Gezenbilir ;

Yine harika bir gezi organizasyonu gerçekleştirdik.

Kesinlikle dostluğun doruklarında gerçekleşen bu geziye katılan tüm gezenbilir dostlarıma teşekkür ediyorum.

Geziye katılamayan dostlarım neler kaybettiniz neler? ;D :D ;)

Gezimizden sonsuzluğa miras kalan fotoğrafları ile günün özeti;

DSC_2520.jpg

DSC_2521.jpg

DSC_2522.jpg

DSC_2523.jpg

DSC_2525.jpg

DSC_2526.jpg

DSC_2528.jpg

DSC_2533.jpg

DSC_2538.jpg

DSC_2540.jpg

DSC_2542.jpg

DSC_2544.jpg

DSC_2546.jpg

DSC_2553.jpg

DSC_2556.jpg

DSC_2560.jpg

DSC_2564.jpg

DSC_2570.jpg

DSC_2571.jpg

DSC_2580.jpg

DSC_2584.jpg

DSC_2594.jpg

DSC_2596.jpg

DSC_2603.jpg

DSC_2608.jpg

DSC_2609.jpg

DSC_2611.jpg

Herkese selamlar, sevgiler.

Yeni gezilerde buluşmak üzere.

Etiketler

Ynt: Gezenbilir İznik Gezisi (06 Kasım 2006)

OOO Bayraklı baba Türtbesinede gitmişsiniz almışmıydınız bayraklarınızı ;) tühh keşke önceden söyleseydim dikseydik 29 ekimde ki kocaman bayraklarımızı ;D

Ben foto serime İznik'e ayak bastığımız andan itibaren bizleri akşamın geç saatlerine kadar yalnız bırakmayan , tüm üyelerimizle tek tek ilgilenen, oturduğu ve iş yaptığı bu şirin ilçedeki ören yerleri ve tarihi doku ile ilgili bilgilerini profosyonel rehbermişçesine bizlere aktaran , doğumgünü olmasına rağmen tüm gününü bizlerle paylaşan Aytuğ kardeşime ( Visconti ) kendi ailem ve gezenbilir ailesi adına teşekkürlerimi sunarak başlamak istiyorum.
Sağol Aytuğ , iyiki doğmuşsun. :D

242818.jpg

Ve Aytuğ'un gözbebeği, üzerinde büyük emeği olduğu 1976 '' Alfa '' sı

242823.jpg

birilerinin gözü ekmek kadayıfında kalmış anlaşılan ;D
242860.jpg

Çok keyifli bir geziydi...
Başta Aytuğ olmak üzere tüm katılımcı dostlara teşekkürler...
En kısa sürede başka gezilerde görüşmek üzere...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
alierkam3806

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR