çok güzel bir etkinlik olmuş çekimler muhteşem . eray arkadaşımız başka offroad çekimleri bekliyoruz varmı öyle bir düşünce acaba . serkan bey sizde baya karizma yapmışsınız eee arazi aracı olan arkadaşların baya duayeniymiş siniz adınızı baya duyduk kısmetse tanışırız bir gün
Teşekkür ederim
Bir OFF road çekimi daha düşüncem var hatta sizin sitenin yöneticilerinden biri ile görüştük ama ismini hatırlamıyorum.. tekrar benimle temasa geçerlerse yakın zamanda gerçekleştiririz..hatta dişinden ufak bir problemi vardı.
geçmiş olsun uğur bey bu arada bazı arkadaşlarınız hatta yöneticiniz çadır uyarsa alın arkadaşlarını gelin yazmış öncelikle ben çekim amaçlı geliyorum oraya birincil amacımız gezi değil yani; ayrıca geçen katıldığımız off road da konaklama problem oldu biraz 2 derecede uyuduk. biz çok konfor aramıyoruz tabiki ama herkes uyurken erken kalkıp çekim yapıyoruz...bunları da göz önünde bulundurup davet ederse arkadaşlar çok seviniriz...
Eray bey, hepimizin kaldığı yerde siz ve arkadaşlarınız içinde yer ayarlanacak. Genelde çok yataklı yerler olmadığı ve dağınık olmadan bir arada olmayı planladığımız için yer sıkıntısı talep karşısında çekiyoruz.
Bu amaçla dün 2 yönetici arkadaşımızla kalınacak otel yanında yer baktık. Kısıtlıda olsa ek binada yer ayarladık. Belki hepimiz için çok konforlu olmasada doğa ile iç içe ve birlikte olmanın verdiği keyifle gideceğiz.