Gezenbilir Karavacilarinin Antalya Bulusmasi 24 Ekim 2012

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan i.güneş Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,959
Ynt: Gezenbilir Karavacilarinin Antalya Bulusmasi 24 Ekim 2012

Antalya Yollarında

Konaklamayı Afyon'da yaptık.

IMG_0076.jpg

IMG_0133.jpg

PA254205.jpg

PA254206.jpg

Etiketler

Antalya Düden Park

Düden park'a geldiğimizde bu kadar karavancıyı bir arada görünce şaşırdık doğrusu. :smiley:

IMG_0146.jpg

PA254208.jpg

PA254214.jpg

PA254216.jpg

fsirin' Alıntı:
Yağmur altında konser. Erden Bey'e çok teşekkürler.

http://youtu.be/ZoLvCwM1bSA

Ferhat fotoğraflar ve video için teşekkürler.
Güzel bir birliktelik ve geceyi ölümsüzleştirdin. Sağolasın...

Ferhat kardesim, katiliminizla bize nese verdiniz, gorsel soleninizle de Emminin arkadasini, misafir gelen baldiz ve bacanaginiz gibi nice arkadaslari anmamizi sagladiniz.
Tesekkurler.

İlhan abi ve Erden bey,''Antalya'daki suların dansı ve merkezde çekilen''resim ve videolarıda bekliyorum.selamlar.

racoed' Alıntı:
İlhan abi ve Erden bey,''Antalya'daki suların dansı ve merkezde çekilen''resim ve videolarıda bekliyorum.selamlar.
Raci hocam, ben yollardayim, eve donunce bilgisayarim olacak, cepten stokladigimiz diskten kayitlari ala.iyorum.
Selamlar.

O tarihlerde Antalya'da olmamıza ve Cumhuriyet Bayramı törenlerine katılmamıza rağmen sizlerle karşılaşmadığımız için şanssızlık diyoruz kendi adımıza. Güzel bir organizasyon olmuş, nice yeni gezilere :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Geri