Gezenbilir Kartepe - Kuzuyayla Offroad Gezisi (16 Aralık 2007)
Birden Abi; senin mahsur kaldığın yer gerçekten de kötü ben dünyanın en fazla karının; buzunun ve soğunun içinde hem de 4x4 le mahsur kaldım ;D her yer tepsi gibi dümdüz namussuz memlekette... Ama Gezenbilir arkadaşların gezilerinin fotoları bir nebze de olsa şifa oluyor... Ve işin pis tarafı... 1 sene buralardayım... E tabi ki aralarda kaçıp gelirim inşallah ama... Bir gelirim ilkbahar; bir gelirim yaz bitmiş; bir gelirim havalar soğuk... Pehhh! Ne biçim iş bu bee! Emeklilik sonrası hayalim olan 3-5 masalı Antalya' daki meyhane planlarımı (e tabi kapının önünde 5,2; denizde 9 mt bi patpat...) şimdiden uygulamaya geçirsem mi ne? Yaşlandıktan sonra gurbet zor geliyor be dostlar ;D ;D ;D
Merhaba Fatih, teşekkürler,
BFG, AT lastiklerin kar performansı kötü çıktı, biz de lastiklere ip sardık, müthiş işe yaradı.
Senin işler yoğun galiba Allah bereket versin, müsait olunca görüşelim.
Yapma, ben de tam 1 sene aradıktan sonra jantlarıma uygun BFG AT bulmuştum. Beğeniliyor deniyordu piyasada. Çizsek mi listeden napsak?
nutkey' Alıntı:
Merhaba Fatih, teşekkürler,
BFG, AT lastiklerin kar performansı kötü çıktı, biz de lastiklere ip sardık, müthiş işe yaradı.
Senin işler yoğun galiba Allah bereket versin, müsait olunca görüşelim.
videolar çok güzel sagol Mert
fotoğraflarda çok iyi, orada benim gibi trekcilerle karşılaşmışsınız, onlarda ne güzel görüntü vermişler ama dimi
hepinize teşekkürler o güzellikleri bana da yaşattığınız için
Zerrin hanım... onlar yanımızdan geçtikten sonra, ayak izlerinden ben biraz takip ettim..Sonra adım atılış şeklinden kendi kendime :Bizde yürüdüğümüzü zannediyormuşuz dedim..İşin tekniği bile var
Jeep34' Alıntı:
Zerrin hanım... onlar yanımızdan geçtikten sonra, ayak izlerinden ben biraz takip ettim..Sonra adım atılış şeklinden kendi kendime :Bizde yürüdüğümüzü zannediyormuşuz dedim..İşin tekniği bile var
Uğur çoook haklısın, nasıl iyi bir pilot olmanın (örnek gezenbilir ailesi pilotları ) incelikleri varsa kendini yormadan ve tempolu olarak, üstelik sırtında en küçüğü 30 lt olan içi dolu çantalarla ;D yürümekte aynı şekilde teknik incelikler gerektiriyor
Jeep34' Alıntı:
Murat bu söylediklerine katılıyorum, benim de Temmuz sonunda 45 C derece sıcaklıkta 20 km lik birtreking deneyimim var parkur zorluk derecesini hesaba hiç katmıyorum : yürüyüşün sonunda teknik falan hiç anlamı kalmamıştı, hepimiz dağılmıştık ;D ;D halüsinasyonlar şehirde de devam ediyordu
VitaEsMorte' Alıntı:
Aynen hocam. Bu karda yürüyüş tekniğini öğrenmem halüsinasyonlarla dolu 12 saatlik bir yürüyüşte gerçekleşmişti ;D
şapkadan çıkartacaz bişeyler Tayfun merak etme
muhtemelen bayramin 3. gunu falan olur, malum herkes ziyaretlere gider ilk 2 gun
bir de Pazar günü korkunç bir dönüş trafiği olacağını hesaba katarsak ctesi uygun gibi duruyor