Gezenbilir Kartepe Off-Road Gezisi (2 Aralık 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan duman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 293
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,360

Etiketler
Ynt: Kartepe Off-Road Gezisi (2 Aralık 2007)

Eline sağlık bilgece, bu kadar değildir inşallah.

Çok güzel gezi oldu, özellikle Birden, Mesut ve Günay abiye çok teşekkür ederiz, organizasyon mükemmeldi
ayrıca şu kanalların devamını çok merak ettik yahu, fotoları sabırsızlıkla bekliyoruz
Cüneyt ve Yücel abiye de geçmiş olsun

Rica ederiz Mert..Her zaman bekleriz...Evet ya şu geçtigimiz kanalın devamı benimde kafama takıldı...Hadi Serkan resimler nerede?..500 metre yoldan sebep pamukova ya kadar gidip 60 km fazladan boşunamı yaptık yoksa?

1.Giriş
Açıklama
Başlığı açan ben değilim.gezi sonrası yorgunluğu ile ilk açılan başlığa yapılan ektir.gerekli özen başlık açmadığım için gösterilmemiştir.elimi uzatıyorum cetvel vurabilirsiniz.
2.Gelişme
Türkiye’ye edebiyat nobelini getiren yazarın yayıncısı ile sekiz sene çalışsamda üniversitede ekonomi okudum.edebiyatım sizler kadar iyi değil giriş gelişme sonuç diyince ortaokulda haliç köprüsü altına içmek için kaçtığımız gün komposizyon dersinde anlatılanları hatırladım(ders notlarından).ben o dersi kaçırmışım kusuruma bakmayın.
3.sonuç
Benim o dersi kaçırdığım her halimden belli ama bırakında şu çoşku,heyecan,yardımlaşma,insana dair ne varsa devam ettirelim burada.

Transporter' Alıntı:
Valla amatör makina ile bu kadar olyor sizlerin resimlerinizi bekliyoruz..

bende de makina profesyönel ben amatörüm en kısa zamanda yüklemeye çalışcam Birden abi

eşimin objektifine takılanlar

Mustafa ve Uğur abi hepimizin bir arada olacağı bir organizasyona öncelik ederseniz birbirimizi daha iyi tanıma ve aramızda bir problem olamayacağı ve olmadığını göreceksiniz.bazen kelimeler kifayetsiz kalıyor malesef söz uçuyor yazı kalıyor.(bu organizasyon için önce dört çeker hale gelmemi beklemeye gerek var mı bilemedim)saygılarımı sunuyorum

fotoğrafları çeken arkadaşların ellerine sağlık...ayrıca bana torpil geçmişler teşekkür ederim..

Sevgili Mert,
iltifatların için çok teşekkür ederim.Yüzyüze tanışmış olmaktan çok mutluyum.Biz sizin memnuniyetinizin arttığını gördükçe daha da mutlu olduk.Ama bu güzide gruptaki herkes de aynı şartlarda aynı bizim gibi yapardı eminim.
Yiyenbilirciler olarak biraz zorlandık Allah'tan Sapancada'ki ıslama köfteci imdadımıza yetişti; artık günler uzayınca bu farkı kapatacak boyutta da mangallı molalar vereceğiz herhalde Gezi sırasında ikinci bir yemek molası verdikden sonra o parkura girseydik yorgunluktan çoğumuz geceyarısı yolda uyuyakalırdık belkide

Bu arada rot kolu (isim yanlış olabilir) tamirini Felice nin yanındaki baltayla yapmayı da öğrendik bu açıdan da yararlıydı.Bize bu imkanı vermek için rot kolunu eğen Naci beye teşekkürler ederiz

Yeni organizasyonlarda tekrar görüşmek ümidiyle.

Transporter' Alıntı:
Rica ederiz Mert..Her zaman bekleriz...Evet ya şu geçtigimiz kanalın devamı benimde kafama takıldı...Hadi Serkan resimler nerede?..500 metre yoldan sebep pamukova ya kadar gidip 60 km fazladan boşunamı yaptık yoksa?

60 km.daha fazladan yol yaptığıza sevineceksiniz

Tamamda Ugur..Ne zaman?..Tab mı oluyor resimler?