Fatih sıkma canını daha çooook gezilerimiz olacak.Yaz sezonunda yaptığımız geziler ısınma hareketleri sayılır.Önümüz kış asıl geziler bundan sonra olur.Hele bi ramazanı atlatalım Oruçlu oruçlu pek zevkli olmuyor zaten geziler.
ne bileyim faruk pazar 22 saat çalışıp p.tesi sabah saat 6'da işten dönünce bide gidemediğin gezinin fatolarını görünce(suat abi usulü salata dahil); ulen ben köprüyü geçerken geçmeyip salı verseydim ya kendimi serin sulara kanatlanıp melek olsaydım ya diyosun :'( gelicem inşallah gelicem.zaten ben bişeyi çok istersem olmuyo abicim ya onun için gezimi var bu hafta amaaaan olsada olur olmasada : kendimde inanmadımya neyse
eyvallah yüksel nasıl bekliyorum kar yağsın kartepeye gideyim diye anlatamam inşallah burdaki ekip düzenlerde beraber gideriz.yaw inanmazsınız belki yağmıştır diye karkalınlıklarına bakıyorum(kafayı yedim yani ).kar offroadçusu fatih
eyvallah yüksel nasıl bekliyorum kar yağsın kartepeye gideyim diye anlatamam inşallah burdaki ekip düzenlerde beraber gideriz.yaw inanmazsınız belki yağmıştır diye karkalınlıklarına bakıyorum(kafayı yedim yani ).kar offroadçusu fatih
Bu zamanda Kartepeye kar yağmaz, ancak Uludağ Göller bölgesinde, eğer hava buralarda da serin olursa kar görülebilir, şu anda zaten bişey olmaz hava 32 derece
ufff fotoğraflar arsında en başarılısı patlican salatası resmi gördüm azımın suları aktı bayılırım yanında tulum peyniri karadeniz tereyağı bide sıcak lavaş yada puf ekmek olacak yam yam yammmm